60 perces film a természet képeivel és relaxációs zenével.

A magyar tenger legszebb képeivel, 1 órás kirándulás a Balaton- Felvidéken, a természet megnyugtató képeivel és a 1993-2004-ig megjelent albumokból válogatott zeneszámokkal.
Ajánljuk otthoni felhasználásra, munkahelyre!

A szerző ajánlása: számítógépen, háttérként a munka szünetében. DVD játszóval, elalvás előtti relaxáláshoz, beszélgetés háttereként.

Megjelenés: 2004.
Műsoridő: 60 perc
Hang: 2.1 sztereo
Hangulata: relaxáló, meditatív.
Számok és tájak: 1. Hajnal (Csopak, Tihany) 2. Ébredés (Csopak) 3. A múlt tanúi (Tanú-hegy, Hegyestű) 4. Utazás (Tihanyi félsziget, Sajkod) 5. Titkos Tihany (Tihany) 6. Felhőjáték I. 7. Madártávlat (Balatonaliga) 8. A parton 9. Eső után (Balatonkenese) 10. Felhőjáték II. 11. A völgy (Galya patak) Bónusz: Hullámok
Operatőr, vágó: Prech Márton
Zeneszerző: Kövi Szabolcs

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.