A “Tündér-idézés” című album valahol ott kezdődik, ahol a “Szertartás” véget ért.

Emlékeztetőül a “Szertartás” (2006) története: Egy misztikus erdőben a világ minden tájáról összegyűlt varázslók egy közös meditációval szeretnék magasabb szintre emelni a Földet.
Amikor a szertartás után már kialudt a tűz, hajnalban egy finom, altató hangulatú zenére gyűlnek össze még a varázslók, amellyel az erdő jótékony szellemeit, a tündéreket kívánják megidézni.
Ez tehát a “Tündér-idézés”, mely zene az emberek lelkéből is a belső harmóniát varázsolja elő.
A szerző romantikus ír dallamokat használ fel sajátjai mellett, nagyon lassú, egyenletes tempójú előadásban, ír ébenfa fuvolával és zongorakísérettel.

A Szertartás sorozat elemei: Szertartás (2006), Tündér idézés (2008), A Varázslat (2009), Az Ünnep (2010)
A szerző ajánlása: Elalvás elősegítésére (gyermekeknek is), masszázshoz, meditációhoz, relaxációhoz, wellness terület, stb. Nem ajánlott: vezetés közben!

Megjelenés: 2008.09.01.
Műsoridő: 61.00 perc, audio CD
Hangulata: meditatív
Számok címei: 1. Gyertyaláng 2. Hajnali szél I. 3. Hajnali szél II. 4. Kikötő 5. Pillangó I. 6. Pillangó II. 7.Tenger 8. Ködös erdő 9. Tündér-idézés 10. Tündértánc 11. Zöld domb 12. Kis csillag
Hangszerek, előadó: Kövi Szabolcs -ír fafuvola, zongora.

Részletesebben:

Kövi Szabolcs meditációs hanganyagai  >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.