A Csakrameditáció című régi-új CD.

Az 1996-os zenei anyag újrakiadása megduplázta a műsoridőt a csakrákhoz rendelt hét számban, így azok 7x4 percről 7x8 percre emelkedtek. A jógások, meditálók régi kedvence ez a lemez, amelyet sokan kerestek, ezért korlátozott példányszámú újrakiadására került sor. A zene végig nyugodt, meditatív hangulatban marad, ezért hasznos társa lehet az ilyet kereső masszőröknek, wellness, pilates és jóga foglalkozásokat vezetőknek, és minden belső békét kereső zenehallgatónak!

Műsoridő: 73.00 perc
Hangulata: relaxáló
Számok címei: 1. Muladhára 2. Szvadhisztána 3. Manipura 4. Anáhata 5. Visuddha 6. Adzsna 7. Szahaszrára 8. Beyond the Superconscious Mind

Részletesebben:

Kövi Szabolcs meditációs hanganyagai  >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.