Figyelem! Most 5+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Kollagén koncentrátum 

A kollagén A test meghatározó proteinje, ami a haj, bőr, köröm, ínak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, ő biztosítja a szem tömörségét. Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. Az összfehérje tömeg 30%-a kollagén.

kollagen-folyadek.jpgKollagén típusok

Alapvetően 5 típusú kollagént különböztetünk meg, melyek hely szerint megtalálhatóak.

 • I.típusú kollagén; bőr, csontok, inak, szalagok.
 • II. típusú kollagén; porc-és szem szerkezete, 
 • III. típusú kollagén; máj, tüdő, artériák.
 • IV. típusú kollagén; vese és belső szervek, 
 • V. típusú kollagén; méhlepény, haj szerkezete.

A Kollagén nem más, mint az elasztikusság, a rugalmasság, a feszesség, azaz a fiatalság fehérjéje. 

Edd magad szépre... hogy éveket tagadhass le!

kollagenhaj-bor-haj-korom.jpg

A kollagén egy belső bőrlifting, javítja a bőr, a haj és a körmök minőségét, és erősíti a kötőszövetet. Növeli az izomzat teljesítményét és támogatja a csontok és porcok egészségét. Regenerálja az ínszalagokat (az ínak 100%-ban kollagénből épülnek fel!).

Fordítsd egészséged és szépséged javára!

Mit tehetsz még?

 • A kollagén szintetizáláshoz C-vitaminra is szükség van, ezért ha kollagént fogyasztunk, nem feledkezhetünk meg napi C-vitamin bevitelről sem.

 • A Kollagén kúrát kiegészíthetjük, a kollagén “kistestvérével”, hialuronsav-val is, mely a kollagénrostok között található kitöltő, vízmegtartó poliszaccharid, és ami a kollagén rostokat fiatalon is tartja a bőr-és a porcszövet extracelluláris mátrixában. Különlegessége, hogy saját tömegének 1000-szeresét képes megkötni vízben.

 • A csontritkulás és porckopás esetén a kúrát kiegészíthetjük új-zélandi taréjos zöldkagyló kivonattal, ami az abnormális ásványi anyag leépülést gátolja.

Összetevők: a napi adagban (25ml): hidrolizált kollagén 3000 mg, csipkebogyó kivonat 100mg, tengeri elasztin 30 mg, aloe vera kivonat 200 mg, kálium szorbát, nátrium-benzoát, citromsav, édesítőszer: neohesperidin DC.

Felhasználási javaslat: Használat előtt felrázandó! napi 2 x 12,5ml (adagolókupak az üveg tetején), étkezések után önmagában, vagy egy pohár folyadékban feloldva.

Figyelmeztetés! A termék fogyasztását kerüljék a tengeri halakra érzékeny emberek, mert a kollagént tengeri halak bőréből nyertük!

Minimumkúra-maximumkúra: A minimum kúra (megelőzés, szintentartás) 2 palack, azaz 40 nap, 40 év felett 3 palack, azaz 60 nap. A komplett kúra ( haj-, bőr-, köröm probléma esetén, izom, ízületek betegségeinél, csontritkulásos tünetek kiegészítő terápiájaként) 6 üveg, azaz 120 nap.

Kiszerelés: 500 ml /20 napi adag

OETI: 12097/2013

Most 5+1 Akcióban! Mit jelent ez?

5-öt fizetsz, 6-ot kapsz! A termék 5750 Ft-ba kerül, de ha most 5 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 4792 Ft-ra csökken!

A lényeg azonban nem csak ez. Az akcióval a gyártó a kúraszerű alkalmazásra szeretné felhívni a figyelmet. A minimumkúra adagja ugyanis 2 palack. Ha pedig tüneted több mint egy éve fennállnak, vagy diagnosztizált betegséged van, akkor a kúraidőt 120 napig javasolja kitolni, ami kereken 6 db folyékony kollagén palackkal egyenlő mennyiséget jelent.

Élj az akcióval! Semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe 5-ös vagy 10-es számokat írni, a rendszer automatikusan hozzáadja az ajándék termékeket (5-nél +1-et, 10-nél +2-t).

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.