Szépítő Holt-tengeri ásványok!

  • 100%-ig természetes
  • Napon szárított
  • Adalékanyagot nem tartalmaz
  • Nem-ionizált
  • Állatokon nem tesztelt.

Holt-tengeri iszapot az ókortól kezdve használunk pakolásként a hajra, arcra és testünkre. Nyers, puritán iszapunk Jordániából származik, napon szárított, adalékanyagot nem tartalmazó, nem-ionizált és állatokon nem tesztelt, ásványokban gazdag massza.

Ezt a pasztát nagyon sokféleképpen tudjuk alkalmazni. Hátfájásunkra, derékfájdalmainkra, reumás, ízületi és izomsérüléseinkre vastag pakolásként használhatjuk. Megbízhatóan bánik el a hajzsírosodással és fejbőrkorpával, ebben az esetben hetente kétszer helyezzünk pakolást a hajas fejbőrre. Különösen ajánlom arc-, nyak- és dekoltázs bőrének ápolására; hiszen tisztít, simává, fiatalossá és puhává varázsolja a bőrödet. Ugyanakkor ismert kiegészítő kezelője olyan bőrbetegségeknek, mint amilyen a pikkelysömör (pszoriasis), ekcéma és bőrgyulladások.

Az iszap összességében egy nyugtató és megújító hatású anyag, köszönhetően a benne található ásványi anyagoknak. A bőr elhalt rétegét eltávolítva serkenti és oxigénhez juttatja a sejteket, hidratálja, nyugtatja, üdévé, rózsássá varázsolja a kötőszövetet. Normalizálja a bőr savas védőrétegét.

Gyors megújulás tetőtől talpig? Iszapkúra!

  • Arcmaszkként minden bőrtípusra
  • Testpakolásként
  • Gyógykezelések kiegészítésére
  • Hajpakolásként

Összetevők: Maris Limus/iszap. NYERS, PURITÁN ISZAP JORDÁNIÁBÓL.
Felhasználási javaslat: Külső alkalmazásra
* Arcmaszkként; Minden bőrtípusra! Az arc, nyak és dekoltázs területére vékony rétegben vidd fel az iszapot és hagyd fent 10-15 percig, majd mosd le meleg vízzel.
* Testpakolásként; gyógykezelések kiegészítésére és karbantartására. Lágyan vigyük fel, 1- 2 cm-es vastagságban az érintett felületre, és hagyjuk fent 1-2 órát, vagy tegyünk gézlapra 1, 5 cm vastagságú iszapot és a gézlap négy sarkát behajtva helyezzük a kezelendő felületre. Az adott idő elteltével mindkét esetben a felesleges iszapot távolítsuk el, dobjuk ki, majd a maradékot mossuk le langyos vízzel.
* Hajpakolásként: minden káros szennyeződést eltávolít, ami a környezetből a fejbőrre kerül. Rendkívül jó korpásodás elleni megoldás! Hagyd a hajadon 20 percig, majd mosd le meleg vízzel.
Kiszerelés: 300 gr
CPNP: 1347837

Biztonsági adatlap >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.