A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nyers nádcukrot a frissen betakarított, feldarabolt nádból állítják elő, így tartalmazza a növényben felhalmozódott értékes tápanyagokat. Fontos, hogy nem finomítják, így ezeket a tápanyagokat meg is őrzi szervezetünk számára.

Felhasználási javaslat: A nádcukor kiváló desszertek, ételek édesítésére, sütemények készítéséhez.

Kiszerelés: 500 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.