Ez a Peruból származó kakaó még intenzívebbé varázsolja kedvenc kakaós süteményedet, italodat. Ugyanis a világ 15 legnagyobb kakaó-exportőr országai közé soroljuk Perut, ami pedig az organikus kakaótermelést illeti, az élen vannak. Hetente, kéthetente szüretelik a kakaóbabokat, amiből legtöbbször csokoládét készítenek, melynek íze enyhén kesernyés, de más fűszerekre, gyümölcsökre is emlékeztet az íze.

Összetétel: bio kakaópor * ( 10-12% zsírtartalmú)
*ellenőrzött ökológiai termelésből HU-ÖKO-01

Felhasználási javaslat: Tejben, tejhelyettesítőben feloldva, egy kevés édesítő (nádcukor, méz, méz, Stevia) hozzáadásával finom kakaóitalt készíthetünk belőle, sütemények elmaradhatatlan alapanyaga.

Kiszerelés: 200 g