A fehér bab leggazdagabb proteinforrás a növényi eredetű ételek közül. Hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek és az elhízás megelőzésében. A fehér bab rostokban rendkívül gazdag.  Jótékony hatását, mint egészségvédő, gyulladáscsökkentő fejti ki.

Felhasználási javaslat: Felhasználhatjuk előételek, levesek, saláták készítéséhez. Felhasználás előtt áztatást igényel, melynek időtartama kb. 8 óra.

Kiszerelés: 500 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.