A bulgur számos keleti országban közkedvelt kedvelt gabonatermék. Nem más, mint az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek, majd a napon megszárítanak.  Különösen magas az E-vitamin tartalma.

Felhasználási javaslat:  A bulgurt nem kell sokáig főzni (főzési idő 12-15 perc), az apró szeműt elegendő fűszeres vízzel leforrázni.

Kiszerelés: 500 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.