Az adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás.  Glikémiás index: 35.
Serkenti a vese működését, természetes vérnyomás-, koleszterin- és inzulinszabályozó.

Felhasználási javaslat:  
Ragukhoz, salátaként, szalsza alapjaként, szendvicsekhez is használható. Távol keleti ételek fontos összetevője. Főzési ideje kb. 45 perc.

Kiszerelés:
500 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.