Figyelem! A termék 2+1 vagy 5+5 Akcióban, kattints a részletekért >>>

Gránátalma Koncentrátum

Üzemanyag az immunrendszernek! 

A gránátalma összes jótékony antioxidánsa 1 palackban - hozzáadott cukor és színezék nélkül. Tankold fel vele az egész családot!

Elsősorban a gyümölcs belsejében található számtalan mag préselésével nyert levet használják fel, a benne lévő értékes antioxidánsok miatt, mint amilyen pl.: az ellagsav is. Ehhez adják a gyümölcshús levét és a szerves szelént, hogy növeljék az antioxidánsok mennyiségét.

A végeredmény egy olyan antioxidáns koncentrátum, ami gazdag fenol-vegyületekben, melyek sejtszinten hasznosulnak.

Figyelem! A termék 2+1 vagy 5+5 Akcióban, kattints a részletekért >>>

⑤ Ok,

amiért érdemes kiegészíteni vele,kiegyensúlyozott vegyes étrendünket:

  • 1. Az antioxidánsok támogatják az  immunrendszer egészségét, és ez az ital már 3 éves kortól fogyasztható

  • 2. Az antioxidánsok segíthetnek felvenni a kesztyűt a korai öregedésért felelős szabad gyökökkel, és javíthatják mindennapi életminőségünket

  • 3. Az antioxidánsok támogatást nyújthatnak a belső gyulladások csökkentésében

  • 4. Az antioxidánsok segítséget nyújthatnak a magas vérnyomás elleni küzdelemben, és szolgálják a szív-és érrendszer egészségét

  • 5. Az antioxidánsok minden életkorban támogatják a szervezet kiegyensúlyozott működését

granatalma-koncentratum-szelennel-sejtvedelem.jpg

A gránátalma magjainak antioxidánsai

A gránátalma magok antioxidánsai az öregedés kitűnő ellenszerei, részt vesznek a sejtek és szövetek épségének, rugalmasságának megőrzésében, és az oxidációs eredetű öregedési folyamatok lassításában. A magok ellagsav névre hallgató antioxidánsban gazdagok. 

+  Szelénnel való dúsítás

A szelén a szervezet működésének egyik elengedhetetlenül fontos résztvevője, egy antioxidáns nyomelem. A szelén a szervezet antioxidáns védelmi rendszerében vesz részt, ami gátolja a szabad gyökök DNS-molekulákat károsító hatását. Két enzim (a glutation-reduktáz és a tiredoxin-reduktáz) felépítője, amely véd a környezetből és a táplálékkal a szervezetbe kerülő mérgekkel szemben.

Összetevők: a napi adagban (20ml); Gránátalma mag és húskivonat 20,6 mg, Szelén 55 mcg

Felhasználási javaslat: Naponta 2 evőkanállal (20 ml) önmagában, reggel éhgyomorra. A terméket gyermek is fogyaszthatják 3 éves kor felett. Felnyitás után a termék egy hónapig fogyasztható hűtőszekrényben történő tárolás mellett. Használat előtt felrázandó.

granatalma-koncentratum.jpg

Minőségellenőrzési rendszer: UNI EN ISO 9001: 2008
Bizonyítvány (Certiquality) száma: 5934

A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy mivel a Specchiasol gránátalmalé természetes termék, íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmény természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.

Megjegyzés: Az íz és színbeli eltérést lehetne mesterségesen befolyásolni, azonban tudatosan nem teszünk így, hiszen ez a hatóanyag tartalom és a hatás rovására menne.

Kiszerelés: 500 ml/25 napi adag

Minimum kúra - maximum kúra: A kúraidőket mindig az egyén „állapota”, egyensúlyvesztésének mértéke (tünetei, betegségei) határozzák meg. Ez minimum 3 palack, azaz 75 nap, vagy maximum 5 palack, azaz 125 napos kúraidőt jelent, amit évente kétszer ismételhetünk.

OETI:
8802/2011

Most 2+1 vagy 5+5 Akció! Mit jelent ez?

2-t fizetsz, 3-at kapsz! A termék 3900 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2600 Ft-ra csökken!

De, ha 5-öt fizetsz, 10-et kapsz! – és ezzel a darabonkénti ár is lefeleződik, 1950 Ft-ra!

granatalma-akcio.jpg

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe 2-es, 4-es (2+1, 4+2) vagy 5-ös, 10-es (5+5, 10+10) számokat írni. Ugyanis a hozzá tartozó kedvezményes darabokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, vagy minden 5. termék után még 5-öt INGYEN kapsz tőlünk.

  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.