Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

A mindennapi stressz kivédésére és a természetes alvás elősegítésére.

Az „éjszaka füvei”csepp, olyan szinergikus gyógynövénykivonatokat tartalmazó szerves főzet, mely segíti a napi stresszhez való alkalmazkodást és a lelki egyensúly visszaszerzését.

Az összetevők oldják a feszültséget, idegességet és a szorongást, elősegítik a pihentető mély alvást.
A cseppeket 2 éves kortól gyermekek részére is ajánljuk; ágybavizelés, szorongás, nyugtalanság és alvászavarok esetén.
Alkoholmentes tulajdonsága és a csepegtetős adagoló különösen praktikussá teszi a termék használatát minden életkorban és minden helyzetben.

ESI® Erbe della notte - alkoholmentes relax csepp

Szinergikus gyógynövények szerves főzete, a lelki egyensúly visszaszerzéséhez.
Segíti a napi stresszhez való alkalmazkodást, oldja a feszültséget, idegességet és szorongást, elősegíti a pihentető mély alvást.

2 éves kortól gyermekeknek is ajánljuk, ágybavizelés, szorongás, nyugtalanság és alvászavarok esetén.

Mikor ajánlott?

  • Fokozott stressz
  • Idegesség
  • Szorongás
  • Félelemérzet
  • Alvászavar
  • Ágybavizelés

Az éjszaka füvei -
a pihentető alvásért és a friss, kiegyensúlyozott nappalokért

A cseppek ízletesek és ez gyermekek és idősebbek számára is megfelelővé teszi a főzet fogyasztását. Az összes szerves gyógynövény a Piedmonti hegységekből származik és hidegen szárított eljárással készültek, hogy tulajdonságaikat maximálisan megőrizzék.

100%-ban természetes

Ez egy olyan 100%-ban természetes termék, ami kihasználja az ősidők óta jól ismert relaxáló gyógynövények szinergikus hatásait. A termék golgotavirág, galagonya, kamilla, macskagyökér és hársfa hidroglicerikus kivonatait tartalmazza.

Az alkohol hiánya és cseppadagolója rendkívül kézre állóvá teszi a termék használatát minden korosztály számára minden szituációban.

Stressz és álmatlanság ellen

Az idegrendszer szerkezeti működését és épségét segíti, amit a túlzott stressz könnyen kikezd, különösen ajánlott álmatlanság, pszichomotoros nyugtalanság és stresszes helyzetek esetében.

Az összetevők eloszlatják a rosszkedvhez köthető nyugtalanságot és szorongást, ami csökkenti az alvás mennyiségét, az összetevők ezáltal egy spirális folyamatot szakítanak meg, mely igen jellemző tünet együttes napjainkban.

Ébredj frissen!

A kivonatok által előidézett alvás a természetes, fiziológiai alváshoz hasonlatos, amit kábulat és depressziómentes, gyors felébredés követ. Altató, görcsoldó és nyugtató hatású azok számára, akiknek nehézséget jelent az elalvás, továbbá olyan túlérzékeny személyeknek, akik hajlamosak sokat gondolkodni.

Kiegyensúlyozza a keringési rendszert és izom relaxációt eredményez, ezáltal megszünteti az éjszakai felébredéseket.

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 40 CSEPP (2 ML) 100 ML
Golgotavirág 104,4 mg 5,22 g
Galagonya virág 32,6 mg 1,63 g
Kamilla 31,2 mg 1,56 g
Hársfa 16,8 mg 0,84 g
Macskagyökér 10,2 mg 0,51 g


Felhasználási javaslat:
Naponta 2 x 15-20 csepp kevés folyadékban feloldva.
Pihentető alváshoz este lefekvés előtt egyszer 40 cseppet kevés folyadékban feloldva. 2-6 éves korig a felnőtt adag negyedét, 6-12 éves korig a felnőtt adag felét fogyasztjuk.

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem javasolt. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. Fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem javasolt.

Kiszerelés:
50 ml-es üveg pipettával

OETI: 11221/2012

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-t fizetsz, 3-at kapsz! A termék 2560 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 1707 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-t, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.