Immunerősítő
Echinacea szirup - 
Echinaid®

Ne hagyd, hogy immunrendszeredet legyengült állapotban érje az ellenség, a vírusok és baktériumok támadása! 

Miért is tennéd, hiszen itt a már jól bevált Echinacea nevű gyógynövény, aki nagyszerű szövetséges a védelmi rendszer felépítésében, és segítséget nyújt immunrendszerednek a külső támadások kivédésében.

1-echinacea-szirup-koncentratum.jpg

Mi csak annyit tettünk, hogy

a növény hatásért felelős hatóanyagokat koncentráltuk, majd standardizáltuk (így garantálni tudjuk, hogy minden egyes kanálnyi adagban ugyanolyan hatóanyag mennyiség van jelen), és feldúsítottuk azt gesztenyemézzel, és a balzsamos gyógynövényekkel, hogy fokozzuk a hatást. 

A terméket 3 éves kortól a család minden tagja fogyaszthatja immunrendszerének erősítésére, vagy akut fertőzés esetén a gyógyulási idő rövidítése céljából! Egészségetekre!

Fogyasztását különösen ajánlom;

  • immunrendszer erősítésre
  • fertőzések megelőzésére
  • vissza-visszatérő felső léutakat érintő fertőzések eseteiben
  • lábadozás közben
  • felső légúti fertőzések
  • influenza
  • mandula és torokgyulladás esetén

Az összetevőknek üdítő, élénkítő hatása van. Segít visszanyerni az életerőt, és csökkenti a légúti fertőzések visszatérésnek gyakoriságát. 

100618oraesi-echinaidszirupgyerekeknek.jpg


Echinacea - DE NEM MINDEGY A HATÓANYAG TARTALOM!

A szirup nagyon fontos előnye a hasonló piaci termékekkel szemben, hogy itt egy standardizált kivonatról van szó, ami nagyon meghatározó a hatás szempontjából! Ez azt jelenti, hogy garantáltan és egyenlően elosztva találjuk meg a hatóanyagokat a termékben.

Nevezetesen minden 10ml-enként 320 mg friss Echinacea Purpurea-t tartalmaz a kivonat, gesztenyemézzel és az egyéb balzsamozó gyógynövényekkel, mint fehérmályva gyökér, hársfa virágzat, ökörfarkkóró virág, szalmarózsa virág, kakukkfű illóolaj, és édesköménymag illóolaja, melyek mind jól ismertek a téli időszak betegségeinek kivédésére. 

Fokozni az Echinacea hatást?

Az echinacea - amelynek főleg aktív összetevőkben, többek között fenolokban és poliszacharidokban gazdag gyökerét használják a szirupban - alkalmas a megelőzésre, és segít a megfázásos betegségek leküzdésében.

Hatékonyan erősíti a szervezet védekező képességét, csökkenti a tünetek súlyosságát és időtartamát, de a hatást fokozhatjuk azzal, ha napi 1000mg Szerves C-vitamint is szedünk mellé, mely vitamin ugyanolyan fontos az immunrendszer hatékony működésének biztosításában, mint az echinacea.

echinacea-szirup-bea.jpg

Készüljünk fel a hideg időjárásra,

védjük szervezetünket az immunrendszer működésének támogatásával! Bízzunk a természetben, hogy könnyebb legyen átvészelni a telet. 

Összetevők: Gesztenye méz, Echianece purpurea növény száraz kivonat D/E-4/1, Fehérmályva gyökér folyékony kivonata, Hársfa virágzat folyékony kivonata, Ökörfarkkóró virág folyékony kivonata, Olasz szalmarózsa virág folyékony kivonata, Kakukkfű virág/levél illóolaj, Édesköménymag illóolaj, Fruktóz, Víz, Glicerin.

Név

Mennyiség/
1 kávéskanál

Mennyiség/
2 kávéskanál

Echianece purpurea növény száraz kivonat D/E-4/1

40 mg

80 mg

Fehérmályva gyökér folyékony kivonata

25 mg

50 mg

Hársfa virágzat folyékony kivonata

25 mg

50 mg

Ökörfarkkóró virág folyékony kivonata

12,5 mg

25 mg

Olasz szalmarózsa virág folyékony kivonata

9,5 mg

19 mg

Kakukkfű virág/levél illóolaj

1,5 mg

3 mg

Édesköménymag illóolaj

0,5 mg

1 mg


OGM mentes. Nem tartalmaz: glutént, tejet, laktózt, mesterséges aromákat, színezőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Felhasználási javaslat: Felnőtteknek naponta 1-2 evőkanál, önmagában vagy folyadékban feloldva. Gyermekeknek 3 éves kortól 1-3 kávéskanál, 6 éves kortól 1-3 teáskanállal.

Figyelmeztetés: Használat előtt felrázandó. Ne lépjük túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 200ml

OETI: 17272/2016

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.