Az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez

A magnézium és a B1- és a B6-vitaminok egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez. Segítik a szervezet kiegyensúlyozott működését a fáradtság csökkentésével és a normál izomműködés és a pszichológiai funkciók fenntartásával. A macskagyökér vagy más néven (valeriána) segíti a feszített életstílus okozta stressz legyőzését. A komló és a citromfű segíti a nyugodt pihentető alvást és segíti a normál lelki állapot fenntartását. Az öt ízű schizandra gyümölcsöt Kínában évezredek óta használják kiegyensúlyozó hatása miatt a mindennapi étkezésben.

Összetevők: magnézium-laktát, macskagyökér kivonat (Valeriana officinalis), citromfű kivonat (Melissa officinalis), Schizandra sinensis kivonat, komló kivonat (Humulus lupulus), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), magnézium-sztearát (stabilizátor), kukoricakeményítő, hidroxipropil-metilcellulóz (szilárdító anyag), szilícium-dioxid (stabilizátor).
Felhasználási javaslat: Naponta 1 tabletta folyadékkal lenyelve.
Kiszerelés: 30db

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.