A prosztata egészségéért

Modern tudományos eredmények alapján összeállított készítmény a prosztata egészsége számára hasznos 6 féle hatóanyaggal, tökmagolaj és halolaj tartalommal, kiegészítve kisvirágú füzike kivonattal, csalán gyökér kivonattal, törpepálma gyümölcs kivonattal és természetes eredetű, paradicsomból kivont likopinnal.

Magas hatóanyag tartalommal (kapszulánként 1000 mg) lágyzselatin kapszulában, a könnyű hasznosulás érdekében.

A tökmagolaj és a törpepálma gyümölcs hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A halolaj kedvező arányban tartalmaz többszörösen telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat.
A kisvirágú füzike hozzájárulhat a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A nagy csalán gyökér támogatja az alsó húgyúti rendszer és a prosztata egészségét.
Kedvező kombináció természetes összetevőkkel.

A jóindulatú prosztata problémák kialakulása nemcsak a korral jár, hanem adódhat a sok ülésből, szűk nadrágok viseléséből, a krónikus székrekedés erős nyomást gyakorló hatásából, valamint felgyorsult világunk túlságosan sok zsíros, nehéz ételt, gyógyszert, alkoholt fogyasztó, túl intenzív és stresszes életmódjából.

Holisztikus szemlélet alapján összeállított készítmény, hatóanyagainak köszönhetően segíthet a prosztata egészségének megőrzésében.

Összetevők: tökmagolaj (Cucurbita pepo), halolaj, csalán gyökér kivonat (Urtica dioica), zselatin, kisvirágú füzike kivonat (Epilobium parviflorum), törpepálma gyümölcs kivonat (Serenoa repens), likopin.

Hatóanyagok: tökmagolaj, törpepálma gyümölcs, kisvirágú füzike

Felhasználási javaslat: Naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Kiszerelés: 20 kapszula

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.