Füstölés – és elszáll a füstölgés

Ha természetes stresszoldásra vágysz, ezt a keleti kultúrák által használt, hagyományos füstölőt érdemes kipróbálnod! Úgy tartják, már attól megnyugtat, ha pár percig semmi egyebet nem csinálsz, mint nézed a pálcikákból kanyarogva felszálló füstcsíkokat.

Nyugalom és harmónia tiszta virágolajokból.

Tiszta virágolajokból, gyógynövényekből és fűszerekből. Különleges illatanyagai segítenek összpontosítani, megnyugtatni a túlhajszolt idegeket, tiszta virágolajai, fűszerei ellazítják és egyben felfrissítik a testet-lelket, harmonikusabbá téve a meditációs, relaxációs pillanatokat. 
A füstölő rituáléhoz ajánlott relaxációs zene: Kövi Szabolcs – Dimenziókapu című cd-je, amelyben tibeti harangok és csengők is megszólalnak.

Összetevők: virágolajok, gyógynövények, fűszerek
Felhasználási javaslat:
Gyújtsuk meg a füstölőpálcika végét, majd fújjuk el az apró lángocskát. Az égő pálcikát helyezzük füstölőtartóba, vagy szúrjuk homokba a végét, majd mindenképpen egy nem  gyúlékony anyagú tálra helyezzük, ami felfogja a lehulló hamut.

Ahogy a füst felszáll, élvezhetjük a teret betöltő kellemes illatát. A füstölő elégése után is tartósan megmarad az illat.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.