A Szűztea Slim Krém rendszeres használatával hozzájárul a problémás területeken lerakódott zsírszövet mennyiségének normalizálásához és a narancsbőr tüneteinek mérsékléséhez.

A kezelt bőrfelület masszírozásával serkenthető a sejtek közti anyagcsere, a méreganyagok távozása, ezáltal javul a bőr víz- és zsírháztartása, feszesedik, rugalmassá válik a felülete. Használható hasra, karra, lábra, fenékre. Várandós kismamák a készítményt ne használják!

Csak küldőleg!

Javasolt alkalmazása: A kezelni kívánt ép, tiszta, szárazra törölt bőrfelületre vékony rétegben kenje fel a krémet és masszírozza 10 percig. Naponkénti hasi masszázs révén hozzájárul az általános egészség karbantartásához. Fóliás tekercseléssel segítheti a hatóanyagok jobb felszívódását. Figyelem! Használat után alaposan mosson kezet! Arcra, szembe, intim területekre ne kerüljön!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.