A Szűztea család a közép-európai fogyasztók körében immár több közel 20 éve ismert és forgalmazott termékcsalád. A Szűztea család termékei több európai országban a Szabadalmi Hivatal által kiadott védjegyoltalommal rendelkeznek.

A Szűztea hosszú, több évtizedes piacvezető pozícióját a jó minőségnek, a fogyasztók közötti népszerűségének és a professzionális tudományos háttérnek, kutató professzoroknak köszönheti. A termékcsalád bővülése és fejlesztése is mutatja törekvésünket, hogy a lehető legjobbat kínáljuk fogyasztóink számára.

Ajánlott adagolás: reggeli, ebéd és vacsora előtt 1 kapszula bőséges folyadékkal bevéve, vagy reggi előtt 2 kapszula és vacsora előtt 1 kapszula bőséges folyadékkal bevéve

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.