Az otthoni kozmetikus!

Egyszerű, és gyors program, ha estére úgy akarsz festeni, mint aki egy kozmetikusi masszázsról érkezett. Ápoltan, feszesen és megfelelő pH értékkel, amin teljesen természetesen hat a gondos smink.

Vészhelyzet az arcon?

Ez az arcmaszk minden bőrtípusra használható, hiszen a teafa olaj hozzáadása fertőtlenít és vizet köt meg, hogy az apró ráncok kisimuljanak. Minden bőrtípusra használható, kifejezetten zsíros, és pattanásos bőrre. De antiszeptikus, nyugtató hatásának köszönhetően kitűnően alkalmas az irritált, problémás bőr nyugtatására is.

A legegyszerűbb használat!

Csak bontsd ki a kész maszkot, amin a szemek és az orr nyílásait kivágtuk és helyezd az arcodra 20-30 percre, majd megújulva indulhatsz is a találkozódra!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.