A legújabb kutatások olyan eljárást fejlesztettek ki, mellyel egy különleges összetételű anyagot itatnak át a bőr számára hasznos összetevőkkel. Csak bontsd ki a kész maszkot, amin a szemek és az orr nyílásit kivágtuk és helyezd az arcodra 20-30 percre, majd megújulva indulhatsz is a találkozódra!

Ezt az arcmaszkot Aloe vera gélel itattuk át, az extra hidratáló és bőrnyugtató hatásért. Revitalizál, és felkészíti a bőrt a sminkelésre, ami a mélyhidratéálásnak köszönhetően nem csak tartósabb lesz, de természetesebben is hat majd. Egyszerű, és gyors program ez a bársonyos puhaságú bőrért. Minden bőrtípusra ajánlott!  Hatására a sejtek nedvességgel telnek meg, az apró ráncok pedig kisimulnak.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.