A szem egészségéért

Hatóanyagai kedvezőek a szem egészsége számára fokozott terhelés esetén is. Lágyzselatin kapszulában a kedvező felszívódás érdekében.

A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez.
A C- és E-vitaminok antioxidánsként támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik az egészséges látás megőrzésében.
A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is részt vevő flavonoidok.

A halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, a benne található DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához.

Hetente néhány alkalommal javasolt halat fogyasztani, így további értékes zsírsavakkal látjuk el szervezetünket. Ha sokat olvas, számítógépen dolgozik, vagy sok időt tölt mesterséges fényben az elfáradt szemek frissítésére javasolt minél gyakrabban a távolba nézni, s szemünkkel pihentető zöld színt keresni.

Összetevők: mélytengeri halolaj, zselatin, fekete áfonya gyümölcs kivonat (Vaccinium myrtillus), C-vitamin (aszkorbinsav), citrus-bioflavonoid komplex, cink-citrát, E-vitamin (d-alfa-tokofrol), béta-karotin, lutein, zeaxantin

Hatóanyagok

/2 kapszula

NRV* %

EPA:

1260mg

 

DHA(mélytengeri halolajból)

84 mg

 

antocianin (fekete áfonya gyümölcsből)

25 mg

 

C-vitamin

60 mg

75 %

Rutin

15 mg

 

Citrus bioflavonoid

35 mg

 

Cink

4,76 mg

47,6%

E-vitamin

40 mg

333,3%),

Béta-karotin

7 mg

 

Lutein

6 mg

 

Zeaxantin

2,4 mg

 

*NRV: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Felhasználási javaslat: naponta 1 vagy 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Kiszerelés: 30 kapszula

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.