Ittál már vörösgyökerű zsályát?

Elárulom neked ez nem más, mint a régen ismert Salvia tea másik neve. A tradicionális kínai orvoslás régóta használja ezt az igazán ízletes fahéjas zöldtát.

salvia-tea.jpg

A Salvia (miltiorrhiza)

Egyensúlyba hozza a vérnyomást, mellyel támogatja a szív és érrendeszer egyészséges működését, mindemelett a elősegíti a megfelelő vérnyomás kialakulását a szervezetben

5 Ok amiért érdemes fogyasztani

  • csökkenti a vérnyomást
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet
  • megőrzi a szív és érrendszer egészségét
  • egyensúlyba hozza a testet és a lelket
  • kitűnő ízvilágához hozzájárul a fahéj és a zöldtea

Összetevők: Zöld tea, Salvia miltiorrhiza, fahéj

Felhasználási javaslat: Tegyen 2 teafiltert 4 dl vízbe és főzze 10 percen keresztül. Az így elkészített teát napi két adagban fogyassza el.

Figyelmeztetés: Kölcsönhatások kockázata miatt a készítmény nem szedhető együtt a következő gyógyszerekkel: Warfarin, Szalicilátok, Digoxin, Diazepám.

Gyermekek és terhesek és szoptató anyák nem használhatják!

Kiszerelés: 50g (Aromazáró csomagolásban 2,5g X 20 db filter)

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.