Folyóügyek? Rendezve Prostayol füzike cseppekkel!

A kisvirágú füzikét régóta alkalmazzák a prosztata egészségének megőrzésére. Prostayol cseppekben a növény kivonata mellett cink és B6-vitamin is található. Folyadék formulájának köszönhetően a hatóanyagok kedvező felszívódást biztosítanak a szervezetben.

Nincs mese, kiválaszt a vese

Ez a kisvirágú füzike kivonat nem csak a prosztata egészségét támogatja, de hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez, a vesék megfelelő kiválasztásához, az ideális gyakoriságú vizeletürítéshez, így a nyugodt éjszakai alváshoz is. Használható állandó vizelési inger, gyenge vizeletsugár, ürítési képtelenség és vizeletpangás esetén, illetve hólyaggyengeségben szenvedő hölgyeknek is ajánlott, mivel növeli a vizelet mennyiségét.

Teljesítménynövelés

  • A cseppekben található cink hozzájárul a vér tesztoszteron szintjének fenntartásához, a megfelelő termékenység és szaporodás fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban, támogatja a szellemi teljesítményt.
  • A hozzáadott B6-vitamint, segít a hormonális aktivitás szabályozásában, a fáradtság, kimerültség csökkentésében, illetve támogatja az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését.

Összetevők: víz, kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) kivonat, cink-szulfát, kálium-szorbát (tartósítószer), B6-vitamin (pirixodin-hidroklorid).

Hatóanyagok a napi adagban

napi 2 x 25 csepp – 2,5 ml mennyiségben:

NRV* %

Kisvirágú füzike kivonat (megfelel 1500 mg gyógynövénynek)

150 mg

 

Cink

7,5 mg

75%

B6- vitamin

1,25 mg

89,3 %

*NRV: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Felhasználási javaslat: naponta 2 x 25 csepp (2,5 ml), amely folyadékban elkeverve fogyasztandó. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt hígítva alkalmazza!

Kiszerelés: 50 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.