Dr. Chen Pollengrape kapszula

Tüsszögés helyett, pollen-praktika!

A kapszula hatóanyagai, a szőlőmag kivonat (OPC) ez az egyedülálló gyógynövény-formula növeli a szervezet ellenálló képességét a káros behatásokkal szemben.

pollengrape-szolo-kivonat-kapszula.jpg

Az OPC (oligomerikus proantocianidin)

Ez a különleges OPC antioxidáns hatóanyag, képes a vér-agy gáton is áthatolni.

Az antioxidáns hatású anyagok (polifenolok-OPC) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Ezek a folyamatok felelőssé tehetőek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért, valamint a sejtmembrán és a sejtek alkotórészeinek roncsolódásáért.

A Polifenolok

semlegesítik a szervezetben jelen lévő káros szabadgyököket. Regenerálják és erősítík a sérült sejthártyát. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.

Összetevők: szőlőmag kivonat (227 mg/kapszula), zselatin, emulgeálószer (kalcium-foszfát).

Ajánlott adagolás: napi 1-2 kapszula étkezés után. Bő folyadékkal lenyelve. Rendszeres használatnak megkezdése a pollen-szezon előtt egy hónappal javasolt.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OÉTI: 3734/2008.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.