Panax ginseng kivonat,
9 éves ginseng gyökerekből.

A Panax ginseng értékes hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szellemi és fizikai frissességhez. A ginzeng gyökér 6-7 éves korára éri el azt a fejlettségi állapotot, hogy megfelelő hatóanyag-tartalommál tudják szüretelni. Hiszen egy igen lassan növekedő évelő növény.

A ginseng-gyökeret egész Ázsia nagy tiszteletben tartja, nagyobb-szebb példányait például egymásnak ajándékozzák az emberek.

⑤ OK a ginseng ampullák mellett:

  • Erősítik szervezetünk védelmi vonalát
  • Lábadozóknak is kiváló roboráló tápanyagok
  • Segítenek leküzdeni a fáradékonyságot
  • Nagyszerű szellemi frissítők, vizsgaidőszakban is 
  • Fizikai erőnlétfokozók, amire sport közben is támaszkodhatunk

Összetevők: méz (8g/ml), víz, méhpempő (300mg/ml), Panax ginseng-gyökér vizes kivonat (200mg/ml), szorbinsav, benzoesav (tartósítószer).

Ajánlott adagolás: napi 1 ampulla fogyasztása lehetőleg éhgyomorra

Felhasználási mód: A doboz szívószálakat is tartalmaz, melyekkel egyszerű kiszívni az ampulla tartalmát. Az ampulla tartalma 1dl folyadékban is elkeverhető. Használat előtt felrázandó.

Kiszerelés: 10db 10 ml-es ampulla

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Tartós alkalmazása esetén 1-2 hónaponként néhány napos szünet tartása javasolt. Terhes- és szoptatós anyáknak, vagy az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén nem ajánlott.

OÉTI: 767/2005.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.