A szív egészségéért!

A mélytengeri halolajban megtalálható többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a szív megfelelő működésének fenntartásához. Az E-vitamin természetes antioxidáns, védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben.

Magyarországon a kívánatosnál kevesebb alkalommal kerül az asztalra tengeri halból készült étel, ezért javasolt kiegészíteni a kedvező hatású, többszörösen telítetlen zsírsavak bevitelét.

A szív megfelelő működéséhez szükség van olyan többszörösen telítetlen zsírsavakra, mint az Omega3 (EPA és DHA). Ezek a zsírsavak támogatják a szív és érrendszert, és segítik a vér normál koleszterin szintjének elérését.
Az E-vitamin egy természetes antioxidáns, ami védi a sejtjeinket és a szöveteinket a káros szabadgyököktől.

Összetevők: mélytengeri halolaj, zselatin, E-vitamin (d-alfa-tokoferol)

Hatóanyagok napi 1 kapszulára: mélytengeri halolaj: 1000 mg, telített zsírsav: 254 mg, telítetlen zsírsav: 508 mg, egyszeresen telítetlen zsírsav: 207,7 mg, többszörösen telítetlen zsírsav: 299,7 mg, ebből: EPA: 180 mg, DHA: 120 mg, E-vitamin: 20 mg (NRV 166%). NRV: felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.