Német vizsgálatok kimutatták, hogy minden héten többször tengeri halat fogyasztva kevésbé fordulnának elő a szív és érrendszeri betegségek. Ez a mélytengeri halakban nagy mennyiségben megtalálható többszörösen telítetlen, hosszú szénláncú omega-3 zsírsav-tartalomnak is köszönhető.

A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és csökkentik a vér koleszterin szintjét. Az EPA és a DHA zsírsavak csökkentik a vér triglicerid szintjét. A hozzáadott E-vitamin fontos szerepet játszik a szabad gyökök elleni védelemben, így a sejtek normál működésének megőrzésében (OÉTI). A tengerparttal nem rendelkező országokban, így Magyarországon is sajnos ritkán kerül az étrendbe tengeri eledel, ezért kívánjuk segíteni Önt a tengeri eredetű omega-3 zsírsavat tartalmazó kapszulával.

Ajánlott adagolás: napi 3x1 kapszula étkezés előtt