Immunvédő C-vitamin a hétköznapokra

A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, nélküle mégsem tudnánk élni, épp ezért rendszeres szedése mindenkinek ajánlott - főképp fokozott fizikai és szellemi igénybevétel, feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára!

A Natúr C-vitamin 1500 mg csipkebogyóval, filmtabletta nyújtott hatással, és a hatóanyag védelme érdekében korszerű, kettős metalizált fólia csomagolással.

Antioxidánsként támogatja:

  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét,
  • a vitalitást, csökkenti a fáradtságot,
  • a vasfelszívódást,
  • a kollagén képződést,
  • a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotát
  • az immunrendszer és az idegrendszer normál működését, általános immunvédő
  • a megfelelő pszichológiai funkció fenntartását.

Összetevők: aszkorbinsav, fényezőanyagok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, polivinil-alkohol, csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát, sűrítőanyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, habzásgátló anyag: szilícium-dioxid, csipkebogyó.

Hatóanyagok a napi adagban

(1 tabletta):

*NRV %

C-vitamin 

1500mg

1875%

Csipkebogyó

20mg

 

*NRV=felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Felhasználási javaslat: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Kiszerelés: 60 tabletta

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.