LAKTÁZ ENZIM kapszula

A laktáz enzim nélkülözhetetlen a tejcukor lebontásához. A termékben lévő enzim segíti a tejcukor lebontását azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségei vannak.

Tejcukor érzékenység esetén a megoldás a laktáz enzim szájon át történő adagolása röviddel a tejtartalmú étel fogyasztása előtt. Tejcukor lebontó enzim (laktáz) tartalmú, speciális gyógyászati célra szánt tápszer laktáz enzimhiány esetén.

Egy kapszula kb. 11,4 g laktóz lebontására elegendő, amelyet kb. 230 ml tej elfogyasztásával viszünk a szervezetbe.

Összetevők: laktáz enzim (5016 FCC*/kapszula, Aspergillus oryzae), zselatin. 
Felhasználási javaslat: egyéni, jellemzően 1-2 kapszula bevétele javasolt folyadékkal, röviddel a laktóz tartalmú élelmiszer fogyasztása előtt. Gyermekeknél vagy nyelési probléma esetén javasolt a kapszula szétnyitása, és tartalmának NEM meleg italba vagy ételbe keverve történő fogyasztása.
Kiszerelés: 30 db lágyzselatin kapszula