Colostrum Extra rágótabletta

Szarvasmarha kolosztrum K2 és D3-vitaminnal a csontok és az immunrendszer egészségéért édesítőszerrel.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban. Hozzájárul a szervezet védekező képességének normális működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. Támogatja a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

Összetevők: kolosztrum, kukoricakeményítő, glukóz, szorbit (édesítőszer), magnézium-sztearát (stabilizátor), kalcium-karbonát (hordozó), K2-vitamin (menakinon), D3-vitamin (kolekalciferol).
Hatóanyagok a napi adagban (2 tabletta):
kolosztrum: 1000 mg, immunglobulin (IgG): 80 mg, K2-vitamin: 120 µg, D3-vitamin: 100 µg

Felhasználási javaslat: Naponta 2x1 tabletta elrágva
Kiszerelés:
60db
OÉTI SZ.: 14181/2014

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.