Instant gyömbér tea

Mézes gyömbér kivonatból és inulinból (prebiotikum) készült granulátum, amihez csak meleg vizet kell adni, és már szürcsölhetjük is tradicionális immunerősítő italunk.

gyomber-tea-dr-chen.jpg

Hozzájárul a meghűléses, megfázásos tünetek megelőzéséhez, és akut fertőzések idején a gyógyulási idő rövidítéséhez. Támogatást nyújt az egészségre ártalmas mikroorganizmusok ellen. Itala frissítő, de jó hatással van az emésztésre is, megnyugtatja a gyomrot és túlevés vagy másnaposság esetén is számíthatunk rá.

A gyömbér émelygős tünetek enyhítésére is beválik, akár kismamák esetében, akár utazások alkalmával!

Ajánlott adagolás: naponta 2x1 tasak naponta. A tasak tartalmát 2,5 dl vízzel hígítsuk, ami lehet forró, meleg, de nyári napokon akár hideg is!

Kiszerelés: 20db tasak (20*10gr)

OETI szám: 9628/2011

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.