A hatóanyagok hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez. A Hagyományos Kínai Orvoslás a tüdő és a vesék tonizálására használja. Elsősorban immungyengeséggel küzdők számára ajánlott a fogyasztása, különösen nyirkos időben. Összetevők: 100% Cordyceps gomba. Cordyceps gomba aminosavat, cordycepint, adenosint, SOD enzimet és poliszacharidot tartalmaz.

Felhasználási javaslat, adagolás:
1., Tea formában: 10-15 szál Cordyceps gombát 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható, a gombaszálakkal együtt.
2., Leves formában: 15g Cordyceps gomba, 250g csirke vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húst 5 percig forró vízben főzzük, majd öntsük le róla a vizet. Ezáltal megtisztítottuk a húst. Ezt követően a húst, a gombát és valamennyi összetevőt, a fűszerekkel együtt 1,5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük.
Ajánlott adagolás: napi két csésze tea elfogyasztása javasolt.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.