Hajregeneráló tea a fényes hajkoronáért

Ha a vese energiája kevés, a haj fénytelenné válik, hullani kezd, a köröm meggyengül, hallásunk romlásnak indul. A szervezet számára szükséges tápanyagok bevitelével a haj és a köröm egészsége megőrizhető. Fogyassza rendszeresen ízletes teakeverékünket!

A tradicionális kínai orvoslás szerint az öregedés a vese energiájának csökkenésével veszi kezdetét. Ha a vese energiája kevés, a haj fénytelenné válik, hullani kezd, hallásunk romlásnak indul. A hajápolás nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is fontos. A vese és a máj számára szükséges tápanyagok bevitelével a haj és a köröm egészséges marad. Fogyassza rendszeresen ízletes teakeverékünket!

Ajánlott adagolás: napi 3x1 filter

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.