Ganoderma gomba szelet

A Ganoderma  adaptogén

A pecsétviaszgomba titka nem egy konkrét betegség gyógyításában rejlik, hanem abban, hogy normalizálja a szervezet általános működését. Úgynevezett adaptogén vegyületek alkotják (speciális poliszacharidok; (béta-glükánok, lentinan), szerves germánium, triterpének, és ganoderánsavak). Speciális kivonatát ma már Kelet – Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák:

  • immunerősítésre

  • savasodás, méreganyagok okozta betegségekre

  • krónikus szellemi- fizikai fáradtság enyhítésére

  • szervezet stressz tűrésének javítására

  • máj egészséges működésének segítésére

  • kemoterápiás kezelés mellékhatásainak csökkentésére
Ganoderma, Pecsétviaszgomba, Reishi, Ling Zhi

Ganoderma az
immunrendszer védelméért

A Kínában több ezer éve használt növényt ma már nálunk is sikeresen alkalmazzák egészségügyi problémák megelőzésében és kezelésében.

A Ganoderma gomba segíthet helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát, megoldást jelent a túlavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára, mivel a panaszok kiváltó okát kezelheti.Erősítheti az immunrendszert, illetve támogatja a szervezet öngyógyítható képességét.

A Dr. Chen patika ennek a gyógygombának a legtermészetesebb formáját kínálja kis üvegbe zárt szárított gombaszeletek formájában.

Ganoderma gomba kivonat készítése

Tegyünk 6 szelet gombát fél liter vízbe, áztassuk 15-20 percig. Ezt követően öntsük le a vizet, majd a gombákat tegyük 1 liter vízbe és főzzük 40 percig, ezután szűrjük le a folyadékot egy edénybe. A gombákhoz adjunk újabb 1 liter vizet és főzzük újabb 40 percig. Ezt a főzetet szűrjük hozzá az előző mennyiséghez. A lefőzött gombakivonat összekeverést követően fogyasztható.

Levesben való alkalmazás

6 szelet gombát áztassunk fél liter vízbe 15-20 percig. A vizet öntsük le, majd a gomba szeleteket használjuk bármilyen levesbe ízlés szerint. A hatóanyagok jobb kioldódása érdekében legalább 40 percig főzzük.

Adagolás (felhasználás): Az elkészített főzetet a nap folyamán kis adagokban ajánlott elfogyasztani (naponta 5-6-szor). Használható teák, levesek készítéséhez.

Összetevő: Ganoderma lucidum gomba

Kiszerelés: 50g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.