Ízletes Galagonya Csemege,
nemcsak magában!

Ezt a Távol-Keleten már ismert és közkedvelt csemegét egyre többen keresik már nálunk is. A galagonya növény egyes részeit már régóta alkalmazza a természet-gyógyászat és a nép-gyógyászat.

De nem csupán gyógyteát lehet készíteni belőle.

Ezt bizonyítja ez a Galagonya gyümölcshús kocka is. A galagonya bogyójából készítik és legjobban talán a nálunk ismert birsalmasajthoz hasonlítható.

Idősebb vásárlóink tudhatják, hogy a birsalmasajt elkészítése milyen procedúrával jár, valamint ugye a minőségi alapanyag beszerzése sem olcsó már.

Ez a Galagonya gyümölcshús kocka viszont nemcsak az emésztésre van jó hatással, de fenséges nassolni való is. Valamint tökéletes kiegészítője süteményeknek, de akár a teánkat is ízesíthetjük vele. 

Összetevők: galagonya gyümölcshús, cukor, víz

Kiszerelés: 200 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.