Testsúly-kontroll szűztea, krómmal és cinkkel!

A keserű narancs (hatóanyaga: szinefrin) segíti a testsúly kontrollt, támogatja a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét.

Az ördögnyelv hatóanyaga, a glukomannán napi 3 g bevitel esetén hozzájárul a testtömegcsökkentéshez a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül. Az ördögnyelv miatt fontos a megfelelő folyadék mennyiség fogyasztása.

A tea polifenol hatóanyagai segítik a testsúly kontrollt, antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez.

A króm részt vesz a makrotápanyagok (zsírok, szénhidrátok, fehérjék) anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

A cink részt vesz a zsírsavak, szénhidrátok, makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Szűztea Fit Fruit tabletta a gyümölcsök erejével: málna kivonattal, afrikai mangó kivonattal, acai gyümölcs kivonattal, és természetes ördögnyelv (konjak glukomannánnal) rosttal.

Összetevők, Hatóanyagok napi 2 tablettára: ördögnyelv kivonat (glukomannán kivonat): 800 mg, málna kivonat: 400 mg, zöldtea polifenolok: 180 mg, afrikai mangó mag kivonat: 200 mg (megfelel 2000 mg gyümölcsnek), keserű narancs kivonat: 200 mg (szinefrin: 20 mg), acai gyümölcs kivonat: 200 mg(megfelel 2000 mg gyümölcsnek), cink: 20 mg (NRV 200%), króm: 100 µg (NRV 250%). NRV=felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Felhasználási javaslat: naponta 2x1 tabletta bevétele ajánlott, étkezés után. Javasolt naponta bőséges mennyiségű folyadék bevitele.
Kiszerelés: 1200 mg x 60 db

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.