Fahéj cseppek gyömbérrel

Gyógynövény kombináció fahéj és gyömbér kivonattal, folyékony formában. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában. A jó eredmény fenntartása érdekében azonban ügyelj a mindennapi étkezésére is!

A fahéj segít megőrizni az egészséges vércukorszintet, és a felső légutak egészségét. A gyömbér hozzájárul a megfelelő vércukorszint fenntartásához, támogatja az emésztőrendszer egészségét. Segít fenntartani az immunrendszer és a légutak egészségét.

A természetes Stevia eredetű édesítőszer kellemesen édes ízt ad, cukorbetegek számára is alkalmazható, segít csillapítani az édesség utáni vágyat.

Összetevők: fahéj kivonat, gyömbér kivonat, stevia kivonat (steviol glikozidok - természetes édesítőszer).
Aktív hatóanyagok (napi 20 csepp - 1 ml):
Fahéj kivonat: 910 mg (megfelel 2730 mg gyógynövénynek), Gyömbér kivonat: 260 mg (megfelel 1040 mg gyógynövénynek).
Alkoholtartalom: 19%
Felhasználási javaslat: naponta 2x10 csepp kivonat használata javasolt legalább 1-1,5 dl folyadékban felhígítva. Az egészséges vércukorszint fenntartása érdekében ügyelj a mindennapi egészséges étkezésre is!

Kiszerelés: 30ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.