Eleuthero, azaz Szibériai ginseng.

Az Eleuthero ginseng a Panax ginseng után talán a legkeresettebb ginseng fajta. Hatásaiban szinte megegyezik a Kóreai tesvérével, mégis sokan gyengébb hatásúnak titulálják. Pedig csak más.

Ha mindenképpen el szeretnénk különíteni testvérétől, akkor a Szibériai ginsenget inkább a fokozott stressznek kitett vásárlóknak ajánlom. Hiszen adaptogén mivolta segít a mindennapi, munkahelyi vagy iskolai stressz leküzdésében.

Mindemellett természetesen ezt sem érdemes elalvás előtt bevenni, mert éppen eléggé serkentő hatású ahhoz, hogy ne tudjunk elaludni tőle.

⑤ OK a ginseng ampullák mellett:

  • Erősítik szervezetünk védelmi vonalát
  • Lábadozóknak is kiváló roboráló tápanyagok
  • Segítenek leküzdeni a fáradékonyságot
  • Nagyszerű szellemi frissítők, vizsgaidőszakban is 
  • Fizikai erőnlétfokozók, amire sport közben is támaszkodhatunk

Összetevők: méz (8g/10ml), víz, méhpempő (300mg/10ml), Eleuthero Ginseng gyökér kivonat (200mg/10ml), szorbinsav (tartósítószer), benzoesav.

Ajánlott adagolás: napi 1 ampulla fogyasztása lehetőleg éhgyomorra

Felhasználási mód: A doboz szívószálakat is tartalmaz, melyekkel egyszerű kiszívni az ampulla tartalmát. Az ampulla tartalma 1dl folyadékban is elkeverhető. Használat előtt felrázandó.

Kiszerelés: 10db 10 ml-es ampulla

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Tartós alkalmazása esetén 1-2 hónaponként néhány napos szünet tartása javasolt. Terhes- és szoptatós anyáknak, vagy az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén nem ajánlott.

OÉTI: 770/2005.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.