Diozmin és vadgesztenye kivonat - az erek egészséges működéséért

A készítmény fő hatóanyaga a diozmin, a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns.
Ezek a vegyületek zömmel citrusfélékben találhatóak meg, és az erek falának (vénák falának) erősítésében van kiemelkedő szerepe.

A vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) kivonat támogatja a keringési rendszer megfelelő működését, segít fenntartani az egészséges vénás keringést.

A C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez, ezáltal az erek normál állapotának és működésének fenntartásához, és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Összetevők: diozmin, zselatin, vadgesztenye kivonat, C-vitamin

Hatóanyagok napi 2 kapszulára: diozmin: 450 mg, vadgesztenye kivonat: 100 mg, C-vitamin: 80 mg (NRV* 100%) *NRV=felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Felhasználási javaslat: naponta 2x1 kapszula bevétele ajánlott bőséges folyadékkal lenyelve.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.