Liposzómás C-vitamin

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, jól szívódik fel és hasznosul a sejtekben. Ez egy csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, C-vitamin készítmény.

Összehasonlításképp nézd meg a Szerves C-vitamint is! A C-vitamin ugyanis egy molekula (L-aszkorbinsav), ami sejtszintű biohasznosulását elsősorban a bioflavonoidoknak köszönheti. A Szerves C-vitaminban ezt a molekulát, stabilan egy bioflavonoid ágyba rögzítik. Így pont ugyanúgy néz ki, ahogy az a természetben is megtalálható, mint ahogy azt Szent-Györgyi Albert is felfedezte. 

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

Összetevők: szójaolaj, zselatin, liposzómális aszkorbinsav, acerola gyümölcs kivonat, méhviasz, lecitin, csipkebogyó kivonat, szőlőmag kivonat.

Hatóanyagok a napi adagolás szerint

 

1 kapszulára

2 kapszulára

3 kapszulára

4 kapszulára

C-vitamin

300 mg

600 mg

900 mg

1200 mg

Acerola gyümölcs kivonat

50 mg

100 mg

150 mg

200 mg

Csipkebogyó kivonat

20 mg

40 mg

60 mg

80 mg

Szőlőmag kivonat
proantocianidinek

20 mg
19 mg

40 mg
38 mg

60 mg
57 mg

80 mg
76 mg

Lecitin

30 mg

60 mg

90 mg

120 mg


Felhasználási javaslat:
felnőtteknek naponta 1-4 kapszula, 6 éves kor feletti gyermekeknek 1-2 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal lenyelve.
Kiszerelés: 30 db / doboz
OÉTI: 14351/2014

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.