Aszalt licsi

Dél-Kínában őshonos szubtrópusi gyümölcs. A licsit, banánt, ananászt és a longant (sárkány szem) együtt az úgynevezett „déli négy gyümölcs”-ként emlegetik. A Tang dinasztiai Yang császárnő kedvenc gyümölcse volt, ezért a császár több ezer kilométerről hozatta Hainan tartományból.

Íze édeskés, szív, lép, máj meridiánt stimulálja, egy időben hozzájárul a megfelelő agyműködéshez. Magas hatóanyag tartalma miatt bőséges energiát ad szervezetünknek. A licsi hús jelentős mennyiségű C-vitamint, fehérjét, foszfort, kálciumot, vasat és egyéb vitaminokat, nyomelemeket tartalmaz, amelyek elősegítik a kapilláris vérkeringést, a vér és qi tonizálását, enyhítik a szeplők kialakulását és megszépítik a bőrt.

Összetevők: aszalt licsi gyümölcshús.
Felhasználási javaslat: levesben, teában vagy magában, naponta 5-10 szemet elfogyasztani. Meleg tulajdonsága miatt, alkalmankénti nagy mennyiségben nem ajánlott.
Kiszerelés: 110 gramm/üveg

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.