Főmenü Termékeink
Blog

Ütős megoldás, ha fáj a pocid!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Hasi fájdalom? Van megoldás!

Hasi fájdalom, görcsök, gyomorgondok, puffadás látszólag minden ok nélkül – gyakori, sokakat érintő problémák, de azt már kevesen tudják, hogy ezek valójában egyszerűen uralhatók. Azt tudjuk, hogy a gyomorpanaszok esetén alkalmazott csak felszínes és ideiglenes megoldást nyújtanak. Van egyáltalán a hasi gondokra megoldás? Természetesen van! Mutatom is, hogy mi az.

Ütős megoldás, ha fáj a pocid!

Az emberi tápcsatorna rendkívül érzékeny. Az elfogyasztott étel, a baktériumok, az ülőmunka, a stressz vagy megfázás, influenza miatti állapot mind-mind kibillentheti egyensúlyából az emésztőrendszered. A felborult emésztés pedig azonnal különböző gyomorpanaszok kialakulásához vezet. Ha kevés a gyomorsav, az emésztés problémássá válik, ha túl sok, kell valami savlekötő, ami megszünteti a gyomorégést. A Fermentált Papaya koncentrátum számára nem kihívás ezeket az állapotokat rendezni.

A gyomor- és hasi fájdalom, az emésztési görcsök szerencsés esetben átmenetiek, viszont igen heves fájdalommal járnak, és órákig, de akár napokig elhúzódhatnak.
A Fermentált Papaya koncentrátum a fájdalmas tünetek eltüntetésén túl a kiváltó okok megszüntetésében is segítség lehet.

Natur Tanya® Fermentált Papaya koncentrátum

Mit tud még a Fermentált papaya?

Segít olyan hasi fájdalmat okozó problémák ellen, mint amilyen a belek gyulladásos folyamatai, a felfúvódás vagy a puffadás. Használd kúraszerűen mert ekkor hat igazán! Rendezi a székrekedéssel vagy hasmenéssel járó szélsőséges emésztési zavarokat. Rendbe hozza az emésztést savhiány esetén – de akkor is, ha túl sok a gyomorsav.

Mindenképpen próbáld ki, ha:

  • étvágytalan vagy
  • túlérzékeny a gyomrod
  • reflux, gyomorégés kínoz
  • puffadás esetén

Antibakteriális hatás: viszlát élősködők!

A gyomor és a bél állandó harcban áll az élősködőkkel szemben. Ha kibillensz az egyensúlyi állapotodból, a kórokozók elszaporodása óriási galibákat okoz. A papaya enzimjei, azaz a papain, a chymopapain, a lizozim, a lipáz (a Fermentált Papaya koncentrátumhoz adott noni gyümölcs extra hatóanyagaival) segítenek, hogy helyreálljon a béke, és véget érjen a hasi fájdalom.

Ezért alkalmazzák egyre többen a gyomor és a bél különféle élősködői ellen (Helicobacter pylori, Oxyuris, Ascaris, Ancylostom), valamint visszértágulatos fekély és aranyér esetén is.

Antibakteriális hatás: viszlát élősködők!

Elég, ha megeszel egy papayát? Nem!

Bár hihetetlenül finom, a Fermentált Papaya koncentrátum nem gyümölcslé. Amikor a papaya fermentálása (azaz barátságos baktériumok segítségével lezajló erjesztése) történik, a meglévő tápanyagok könnyen emészthető elemekre bomlanak, és új, rendkívül értékes vegyületek is keletkeznek.

A Fermentált Papaya, tehát hatékonyabban járul hozzá a gyomor, a bélrendszer, az immunrendszer és a sejtek egészségéhez. De ehhez az erjesztett papayához ebben a koncentrátumban még antioxidánsokban dús nonit is töltöttek, hogy Te egy gyomorpanaszok ellen hatásos, enzimekben és hasznos bélbaktériumokban gazdag italt kaphass!

Nézz körül a webáruházunkban
Fermentált Papaya koncentrátum DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Japik
Ajánlom majd a refluxos kollegának. Nekem is a gyomorsavam vacakol lehet rendelek majd.
erzsike
erről még nem is hallottam, feltétlen kipróbálom
András Mihályné
JAJ ÉN IS MINDIGG IDEGES VAGYOK FÁJ A GYOMOR LEHET EZT KÉNE RÁ INNI!!!4
Szemes G Zsófi
a papaya italtt már próbáltam, valóban egyből segít
János
Hasznosnak találtam ezt az írást, de majd megnézem tényleg így van-e.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.