Főmenü Termékeink
Blog

Hasonló a hasonlóra: gyógyulni tanító növények!

Egyes növények megdöbbentően hasonlítanak épp arra a szervre, amelyet képesek táplálni, gyógyítani. Sajnos a látvány csalóka, ugyanis ma már ezek a növények közel sem tartalmaznak annyi tápanyagot, vitamint és nyomelemet, mint amit várnánk tőle – még nyersen sem, nemhogy a megfőzésük után. A hatóanyagokban gazdag, 100% természetes, szerves tápanyagokra, étrend-kiegészítőkre nagyobb szükség van, mint valaha!

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem érdekes méréseket végzett néhány alapvető élelmiszerfajtán. Kutatásaik szerint a zöldségek és a gyümölcsök mikroelem- és vitamintartalma az utóbbi években jelentősen csökkent. Néhány példa, arra, hogy a negyven évvel ezelőttihez képest hány százalékot csökkent a növényekben mikrotápanyag:

Ásványianyag- és nyomelem tartalom:              

 Vitamin-tartalom:     

• Búza: 50%
• Árpa: 62,3% 
• Kukorica: 81,4%
• Répafélék: 25%
 

• Borsó: 53,3%
• Tej: 95% 
• Káposzta: 95% 
• Sárgarépa: 40% 

Természetes támaszok

Sokkoló eredmény igaz? De nyugalom, mindenre van megoldás! A legjobb altarenatívának azt tartom, ha szerves tápanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítőkkel pótoljuk a szükséges mikrotápanyagokat a szervezetünknek. Ezeknek ugyanis a természeteshez hasonlóan kiváló a felszívódása, biohasznosulása, koncentráltan tartalmazzák az adott hatóanyagot, s gyártási szempontból is tiszták, káros anyagoktól mentesek. A következőkben találsz majd pontos példát, alternatívákat is.


Sárgarépa – szem

termeszetes-szerves-vitamin-bio-termek-gyogynoveny-emesztes.jpgA sárgarépa javítja a szem vérkeringését és működését. Kalcium, vas, magnézium, B-, C- és E-vitaminforrás, és magas a béta-karotin tartalma. Mit tud a béta-karotin? Megóvja a szöveteket, hatástalanítja a szabad gyököket, jót tesz a szemnek. Aki rendszeresen pótolja, annak bőre is sokkal szebb árnyalatúvá válik, kevesebb hámsejt jelenik meg rajta, és a pórusai nem tömődnek el. 

A szemvitamin
Ha homályos a látásod, gyorsan fáradnak a szemeid, ezt a szemvitamint ajánlom: Lutein Pro. Ez egy Világszabadalommal védett, kelátkötésű és sejtszinten hasznosuló formula. Azért különleges, mert az éleslátásért felelős hatóanyagokat, mint a lutein (22mg/kapszula!) és a zeaxanthin kelátkötésű szerves cinkágyba ültették. Ez a sejtszinten felszívódó kombináció garantáltan eljut a sárgafoltig, hogy ott közvetlenül semlegesítse a retinát károsító anyagokat és erősítse a látást. megelőzve a szemlencse-károsodást, így például a szürkehályog kialakulását is.

A napozóvitamin
Két szabadalommal és 3 speciális formulával büszkélkedik a Natur Tanya® Solar Vitamin kapszula, ami napozás nélkül is barnít, véd a szabadgyökök és az UV sugárzás ellen, valamint melanóma ellenes katekineket tartalmaz (55%EGCG!). Jó választás napallergia, pigment-rendellenességek esetén is. A szoláriumozás szerelmeseinek szinte kötelező!
 

Füge - here, sperma

termeszetes-emesztes-szerves-vitamin-bio-termek-gyogynoveny.jpgA hasonlóság egyértelmű, pláne, hogy a füge is tele van magokkal. A fügéről azt tartják, hogy növeli a spermák mozgási sebességét és mennyiségét. Mi adja a füge tápértékét? Elsősorban a káliumtartalma, de B-vitaminban és cinkben is gazdag.

A hormonháztartás őre
A Szerves Cink több mint 300 enzim alkotója, és megszámlálhatatlan biokémiai folyamat része. Olyan, mint egy közlekedési rendőr: kérlelhetetlenül és gyorsan elirányítja az anyagokat, épp oda, ahova valók. A nemi- és pajzsmirigy hormonok termeléséhez (is) nélkülözhetetlen. 

A csodálatos méhpempő
A friss méhpempőben rengeteg tápanyag van, de ami a legfontosabb, hogy prohormonokat tartalmaz. Ezek segítségével könnyedén készít hormonokat a szervezeted. Milyet? Amilyet épp kell. Ösztrogént, progeszteront vagy épp inzulint. Adaptogén, ezért amiből elég van, ott nem okoz többletet, csakis arra hat, amiből túl kevés áll rendelkezésre. A helyreállt hormonegyensúlynak sok-sok pár köszönhet gyermekáldást - férfi és női meddőség esetén is – de persze számos más betegség kiegészítő terápiájaként is bizonyított már a méhpempő.

Sajnos a méhpempő rendkívül gyorsan romlik, és ha sikerül is frisset szerezni, nehezen tárolható. Erre talált megoldást az ESI® a Royal Jelly Méhpempővel. A dobozban finom ivótasakokat találsz, amelyekből már napi egy fedezi a szükséges mennyiséget. A Royal Jelly-ben a méhpempő kivonat speciális, úgynevezett fagyasztva szárítással készül, ami az egyetlen módja, hogy megőrizzük a méhpempő eredeti frissességét és erejét. Egy picike tasak 1000 mg FRISS méhpempőnek felel meg!

Kálium – a testnedvek fő összetevője
A Tri-Kálium mátrix a kálium három, különösen jól felszívódó formáit tartalmazza. Mivel jár a kálium hiánya: Magas vérnyomással, izomgyengeséggel, illetve az idegrendszer rendellenes működésével. Különösen hasznos választás akkor, ha sósan eszel, stresszes életet élsz, vagy megerőltető szellemi munkát, fizikai tevékenységet végzel.
 

Tök – Prosztata

termeszetes-szerves-emesztes-vitamin-bio-termek-gyogynoveny.jpgA tök és a tökmagolaj alkaloidákat, flavonoidokat és háromféle különböző zsírsavat tartalmaz. A magból kinyert olaj hasznos gyulladásokra, prosztatabetegségekre, érelmeszesedésre, valamint a szervezet természetes ellenálló-képességének fokozására.

Kapszula férfiaknak
Natur Tanya® Saw Palmetto alapú, szerves tápanyag koncentrátumát, kifejezetten prosztata gondokra fejlesztették ki. A Saw Palmetto bogyói - ami fűrészpálma, vagy szabalpálma néven is ismertek – nem csak, hogy jótékonyak a prosztata egészségére, de a libidót is fokozzák, és a fejtetői kopaszodást is megakadályozzák. A kivonat, csalángyökérrel, kisvirágú füzike gyógynövénnyel, szerves cinkkel és szelénnel lett dúsítva, hogy a lehető leghatékonyabban támogassa, a kimondottan férfiakat érintő panaszokat. A kivonat gyorsan fejti ki hatását, és már egy 10 hetes kúraszerű alkalmazást követően látható eredményt hoz.

Tökmag olaj
A Natur Tanya® olyan prémium minőségű Magyar Tökmagolajjal büszkélkedhetami tele van triptofánnal, telítetlen zsírsavakkal, fitoszterolokkal, kétféle E-vitaminnal (tokoferol és tokotrienol formájában), kiemelkedő a cinktartalma, és nagy mennyiségű antioxidáns anyagokat, például sokféle karotinoidot tartalmaz, mint a lutieint és béta-karotin.

Mire jó az ilyen tiszta tökmagolaj? Azon túl, hogy jó hatással van a jó hatással van a prosztata egészségére, nőknél is enyhíti a felfázások tüneteit, hiszen pozitív hatással van a húgyúti traktusra. Csökkenti a belső gyulladásokat, oldja az erek falára rakodott plakkokat, javítja a májfunkciókat, ösztönözi a szellemi jól-létet, mély alvást biztosít és oldja a szorongásokat.

Ahogy azt a gyártó is ajánlja: „Ha betegségmentes életet szeretnél élni, vezess be gyulladáscsökkentő ételeket és étrend-kiegészítőket az étrendedbe, ez az egyik kulcsfontosságú dolog, amit megtehetsz a cél érdekében.”


Avokádó, padlizsán, körte – Méh

termeszetes-szerves-vitamin-emesztes-bio-termek-gyogynoveny.jpg

Ezekről a növényekről azt tartják, hogy erősítik az anyaméhet, a méhnyakat és a női hormonokat. Állítólag heti egy avokádó megelőzi a nemkívánatos születési súlyt. Az avokádó, a padlizsán és a körte külsőre valóban hasonlít a méh formájára – érdekesség, hogy ahhoz is pontosan 9 hónap kell, hogy a bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön egy avokádótermés. Ahhoz azonban, hogy áldott állapotban is vitalizáld önmagad és a kisbabát, kevés ez a szép hasonlat. Jobbat tudok:

A mama-baba olaj
Az omega zsírsavak jelenléte a méhlepény és a tejmirigyek fejlődéséhez elengedhetetlenek. Szoptatás alatt az anyatejből beépülnek a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, biztosítva a csecsemő látásélességét és szellemi fejlődését! A Mega Omega-3 sikerének titka az EPA és a DHA zsírsavak nagy mennyiségében és szinergikus arányaiban található.

A szépségvitamin
Ligetszépe esetében alapvetés, hogy ha kúraszerűen szeded, gyönyörű hajad, erős, egészséges körmöd, szép bőröd lesz tőle. Ez a Ligetszépe kapszula azonban természetes hormonkiegyensúlyozó olajkivonatként is működik! Enyhíti a PMS, a menopauza, a menstruáció és endometrózis tüneteit, javítja a méhfunkciót. Sőt, fájdalomcsillapítóként is működik, még migrénes fejfájás esetén is. 

Az öröm vitaminja
Az étrend kiegészítése foláttal kötelező a gyermeket tervező, várandós és szoptató nőknek. De azoknak is, akik hormonos fogamzásgátlót szednek, vagy erősíteni szeretnék a vérképző rendszerüket. Tudtad, hogy a Folátot, M-vitaminnak, örömvitaminnak is hívják? nem véletlen: rendszeres pótlása gondoskodik a jó közérzetről, örömről, optimizmusról, önbizalomról. Bele lehet szeretni! :)

 

Dióbél – Agy

termeszetes-szerves-vitamin-bio-emesztes-termek-gyogynoveny.jpgA dió termése kívül és belül is olyan formájú, mint az agyvelő, a gyűrődések és a behajtások pedig olyanok, mint az agykéreg – még a jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy is tisztán kivehető benne. A tudomány szerint a dió fogyasztás hatására neuro-transzmitter képződik, amely segíti az agyműködést. De nem ez az egyetlen, ami jó rá, sőt!

A koncentráció
Biztosan hallottál már a páfrányfenyőről, ami az egész testben, így az agyban is serkenti a vérkeringést. Ennek az extra kivonata a Gingko Biloba, amely nem csak magas dózisú, de standardizált is, ami azt jelenti, hogy minden egyes tablettában garantáltan stabil, (119 mg) a hatóanyag-tartalom. Olyan technológiával készült, ami 95% fitovegyületet eredményezett, és mindössze 5 %-ra csökkentette a segédanyagok jelenlétét benne (szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám a 35 %-ot is eléri). Miért fontos ez? Mert ezen előnyök összessége az, ami segít a szervezetednek elérni az öngyógyító képessége maximumát.

A memória
Az ázsiai gázlót több ezer éve használják a mentális képességek fejlesztésére. Ő a Ginko Biloba kistestvére: időskori demencia esetén például együtt szokás alkalmazni őket. A Mikronizált Centella tabletta különlegessége, hogy az ázsiai gázló hatóanyagát tartalmazó szemcséket a milliméter ezredrészére csökkentették benne. Ennek eredményeképp igazán tökéletes felszívódásúvá, erőteljes élettani hatásúvá vált!


Édesburgonya – Hasnyálmirigy

termeszetes-szerves-vitamin-bio-termek-emesztes-gyogynoveny.jpgRendszeres fogyasztása segít karbantartani a vércukorszintet azzal, hogy kiegyensúlyozza a GI-indexet. Nem gyógyítja, vagy kezeli a cukorbetegséget, de hasznos prevenciós növény. Azonban, ha ingadozik a vércukorszinted, ennél sokkal jobbat tudok. Előszöris:

Egyél szerves krómot!
A króm fő funkciója a vér cukortartalmának normalizálása, ezért ajánlott külön pótolni a cukorbetegség és hasonló állapotok, például az inzulin rezisztencia vagy a glükóz intolerancia gyógyítása során, valamint a szívbetegségek megelőzése céljából. A Chrom Activ™ tabletta szerves, kimagasló biohasznosulású krómot biztosít nagy dózisban, tablettánként mintegy 200 µg króm-ionnal.

Idd meg a fáraók aranyát!
A 100%-os Feketekömény olaj az egyik legnagyszerűbb vércukorszint szabályzó olaj inzulinrezisztenciások és II.-típusú cukorbetegek részére. Talán eddig csak mint szépítőszert használtad kívülről, annak is remek, de ez a Najel-termék belsőleg is fogyasztható. Kiváló immunstimuláló, csillapítja a köhögést, a felső légúti megbetegedéseket, az allergiás reakciókat, elősegíti az emésztést, elbánik a bélgázokkal, megtisztítja az elgombásodott beleket, szervezetet.

Támogasd a májat, epét és az emésztést!
A máj rendkívül gyorsan képes regenerálódni – ha megfelelő segítséget kap hozzá. A gyenge májfunkció nem csak az emésztést lehetetleníti el, hanem szív – és vesepanaszokat is okoz. Az Articsóka kapszula olyan kivonatokat tartalmaz, amely még zsírmáj vagy májgyulladás esetén is valódi segítséget, enyhülést jelentenek a máj számára. Kapszulánként 20 mg cinarin tartalmaz, tehát igen magas a fő hatóanyag-tartalma, ráadásul l-ornitinnel és B-vitamin komplexszel dúsított (B1, B2, B3, B5 és B6), amelyek mind hozzájárulnak a megfelelő energiahozamú anyagcseréhez.


Gomba – fül

szerves-vitamin-bio-termek-emesztes-gyogynoveny-termeszetes.jpg

Ugye hogy hasonlítanak? És be is bizonyosodott, hogy a gomba javítja a hallást. Egyike azon kevés élelmiszereknek, amelyek tartalmaznak valamennyi D-vitamint. Ez a vitamin különösen fontos az egészséges csontok számára, így a fülben lévő apró csontoknak is, amelyek felelősek a hangok továbbításáért.

Kilószámra ehetnéd a gombát, akkor sem vinnél be annyi természetes D-vitamint a szervezetedbe, mint egyetlen kapszula Oliva D3-vitaminnal. Ezért inkább ezt ajánlom. Különösen meghűléses állapotokban, influenza szezon idején jön jól, ha feltöltekezel ezzel a D3-vitaminnal, mert kiváló immunerősítő tápanyagként szolgál.

Gyömbér – Gyomor

szerves-termeszetes-vitamin-bio-termek-emesztes-gyogynoveny.jpgA gyömbér legelőnyösebb hatása, hogy segíti az emésztést. A kínaiak már több mint 2000 éve használják a gyomor megnyugtatására és a hányinger elmulasztására. A gyomornak azonban ennél komolyabb baja is lehet, ezért jó ha tudod, hogy milyen természetes tápanyagok segítenek rajta. Az emésztési problémák helyrehozását mindig életmód-változtatással kezd.

Reflux?
A visszajelzések alapján is a Fermentált Papaya Koncentrátum® segít a legnagyobb sikerrel rajta. A papaya erjesztésénél hasznos bélbaktériumok szabadulnak fel (Saccharomyces boulardii) s ezek hatnak együttműködve a papaya saját enzimjeivel (papain, chymopapain, lizozim) és a Nonival. Az így kapott ital az emésztésben részt vevő szervek regenerálója! Amire bevált, s nem csak papírforma szerint: IBS, Reflux, Chron, bélhurut, gyomorgégés, bélgyulladások, fekélyek, helicobakter pyori, túl sok, vagy túl kevés gyomrosav. 

Haspuffadás?
A szélsősléges emésztési panaszok összefüggnek a rossz étkezési szokásokkal is. A kapkodó evés, a finomított élelmiszerek túlsúlya, a szénsavas üdítóők, a rágás hiánya min megzavarja a normál emésztést. Az első jel a gázok keletkezése és a haspuffadás. Az Aeris kapszulában lévő növényi szén és gyógynövények csökkentik a belek felfúvódását, feszülését – de hosszútávon az életmódváltoztatás a jó megoldás. 

Túl sok sav?

Ez nem gond a DigestivAid lúgosító-savlekötő tablettával. Természetes hatóanyagaival (fosszilis Korall Kalcium, édesgyökér, alma pektin, papaya és gyümölcskivonatok) gyors és tartós savközömbösítő hatás érhető el vele. Szélsőséges emésztési zavarok és kellemetlen szájszag esetén is bevált.

Kiálló hasfal?
Akkor bizony itt az ideje a béltisztításnak! A Lipo+ koncentrátumot kimondottan azoknak fejlesztették, akiknek emiatt kritikus terület a has. A gyógynövényes főzet olyan haslapító koktélból áll, ami gyógynövényes béltisztító összetevőkkel tisztítja a bélrendszert, prebiotikumaival pedig újjáépíti a bélflórát. Hab a tortán, hogy ezzel megszűnnek a pudffadásos, gázos tünetek, és felszámolódik a lelassul, „mindent elraktározok a gazdámnak” anyagcsere is.

Kiálló gyomor?
A májban nincsenek idegek, ezért a nem fájdalommal jelzi ha baj va, ahnem gyomortájéki és hasi felfúvódással. Ha ez a gondod, itt az ideje a májméregtelenítésnek, májtisztításnak! Erre az egyik legjobb segítőtárs a Hepa-Detox koncentrátum 12-féle összetevőjével. Olvass csak tovább róla a kiemelésen keresztül! 

 

Narancs Grapefruit – Emlő

szerves-vitamin-bio-termeszetes-termek-emesztes-gyogynoveny.jpg

A narancs, a grapefruit és egyéb citrusfélék jó hatással vannak az emlőmirigyek egészségére, antioxidáns hatásuk miatt segíthetnek megelőzni a daganatok kifejlődését benne.

A lepkeszegmag, más néven görögszéna magjai természetes fitoösztrögénként szolgálnak. Szerkezetileg olyannyira hasonlóak az ösztrogénhez, hogy az ösztardiol segítségével képesek a sejtek ösztrogénreceptoraihoz kapcsolódni, és az ösztrogénhez hasonló hatást kiváltani – mindezt ösztrogén mellékhatás nélkül. A számos előnyös egészségügyi előny (klimax, PMS enyhítése, csontritkulás megelőzése, hormonrendszer harmonizálása) mellett történetesen a Mikronizált lepkeszegmag az egyik legjobb természetes mellnagyobbító gyógynövény amit találhatsz, ha keményebb, teltebb, dúsabb keblekre vágysz! Azért olyan jó, mert a mikronizációnak köszönhetően fokozza a tápanyagok felszívódását, és így a tablettában található fitovegyületek 95 %-át képes hasznosíthatóvá tenni a szervezetben. A hatóanyag standardizált, ami azt jelenti, hogy garantáltan azonos minden tablettában.

A világszépe Ligetszépe

A ligetszépe a legszenzációsabb felfedezés a C-vitamin óta, annyiféle prevenciós tulajdonsággal rendelkezik. Világszerte tanulmányozzák az öregedési folyamatokra, alkoholizmusra, szívbetegségekre, aknéra, súlykontrollra, hiperaktivitásra, PMS-re, skizofréniára. A ligetszépe kitűnő szer a mellszövetek megóvásához. Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amely segít a mellrák elleni prevencióban. 

A csodálatos méhpempő
A jó minőségű, friss méhpempő rendszeres fogyasztása támogatja a belső elválasztású mirigyek működését. Egy Japánban, 2007-ben készült tanulmány szerint a méhpempő erősen hasonlatos a humán ösztrogénhoz, ami jó hír azoknak, akiknek az ösztrogénszintje alacsonyabb a kelleténél. A Royal Jelly dobozban ivótasakokat találsz, ami fedezi a napi méhpempő bevitelt, hiszen minden ivótasak fagyasztva szárított méhpempő kivonatot tartalmaz, ami 1000mg FRISS méhpempőnek felel meg!

 

Paradicsom belseje – szívkamra

szerves-vitamin-bio-termek-termeszetes-emesztes-gyogynoveny.jpg

A paradicsom likopinja táplálék a vérnek és a szívnek. Hatásos vértisztító, vértolulást oszlató, vesetisztító, amely a vértisztító kúrák nélkülözhetetlen kelléke. Fogyasztását változó korban lévő hölgyek számára is ajánlják.

A szív koenzime
Ha igazán erősíteni akarod a szíved, szívből ajánlom neked a Szerves Q10 tablettát. A Q10 koenzim minden sejtben jelen van, de különösen az izmok egészségét védi, ezért a szívnek nagy van szüksége rá. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a Q10 koenzim megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkentheti a vérnyomást, kiküszöbölheti a szívritmuszavart, javítja a végtagok rossz keringésével járó Raynaud-kór tüneteit, és enyhíti az anginás mellkasi fájdalmat. Japán, svéd, olasz és kanadai országokban praktizáló orvosok a Q10 koenzim használatát előírják szívbetegeknek.

A szív gyógynövénye
A galagonya közvetlenül befolyásolja a szívizom teherbírását. Heves szívdobogás esetén szívnyugtató hatású, szívritmus szabályzó, javítja a szív vérellátását. Ez a legismertebb vérnyomáscsökkentő, keringésjavító, ami szintén a szív dolgát könnyíti meg. A Mikronizált Galagonya tablettákban a növényi részek mikrométernyiek, aminek köszönhetően exponenciálisan megnőttek a tőle várható élettani hatások. A készítmény stanadardizált, tehát minden egyes tablettában garantáltan megtalálható az ígért hatóanyag mennyiség.

A szíverek őre
A Fermentált fekete fokhagyma egy különleges, szagtalan fokhagyma koncentrátum, amit kiváló antibakteriális, gombaölő tulajdonságáért szeretünk. Fő hatóanyagát, a S-allil-ciszteint nagy dózisban és standardizálva tartalmazza. Vérnyomás csökkentő, szívvédő tulajdonságú, csökkenti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítja a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítja a szív ereit, gátolva az erek meszesedését.

A szív két folyékony aranya
Ha fontos a szíved, mindenképp meg kell ismerned két „aranyos” olajat. Az egyik a Mega Omega-3 halolaj. Az ebben a halolajban található EPA és DHA nem csak a magas dózis miatt érdekes, hanem amiatt az arány miatt is, amiért ez a két zsírsav szinergikus munkára képes. Ez ugyanis a halolaj sikerének, hatékonyságának a titka.  

Rebarbara, Zellerszár – Csontok

szerves-vitamin-bio-termek-emesztes-termeszetes-gyogynoveny.jpgHa nincs elég nátrium az étrendedben, a szervezet a csontokból vonja ki azt, amik emiatt meggyengülnek, könnyen törnek. A zeller, a kínai kel és a rebarbara magas nátrium tartalmúak (ugyanúgy 23 % nátriumot tartalmaznak, mint a csontok), ezért a belőlük készült ételek segíthetnek megerősíteni a csontokat. 

Mi segít még?
Az orvosok szerint a csontozat egészségét biztosító három legfontosabb tápanyag a kalcium, a magnézium és a D-vitamin. A Korall kivonatban mindhárom megtalálható. Tudtad? A korall 86%-a kalcium-karbonátból áll, ami ennek az ásványnak a leggyakoribb előfordulási módja. Tanulmányok igazolták, hogy a korallból származó kalcium-karbonát jobban beépül a szervezetünkbe, mint az egyéb eredetű kalcium.
Ha már elkéstél a megelőzéssel és csontritkulásban, porckopásban szenvedsz, akkor válaszd a Porckopás és Csontritkulás elleni csomagot,  amiben egy 60 napos kúrához elegendő porcépítő Újzélandi Zöldkagyló kivonatot és Szerves C-vitamint találsz.

 

Vesebab – Vese

vitamin-bio-termek-emesztes-gyogynoveny-termeszetes-szerves.jpg

A vesebab segíti a vesék működését, és valóban feltűnően hasonlít a vesére. A bab fehérjében és szöveti vízben, valamint rostokban gazdag eledel, amely segíti a vesék működését.

Szabadulj a mérgektől!
Az erős vese a hosszú élet titka. A vese egészségének, erőnlétének fenntartására mindennap figyelnünk kellene. A vese a máj mellett a legfontosabb kiválasztószervünk. Kevesen tudják, de a vese megtisztítása nélkül májtisztító kúrát sem szabad elkezdeni – és fordítva. Mindkettőre hatással van az Articsóka koncentrált kivonata! 

Olvaszd fel a felesleges vizeket.
A salakokra, mérgekre, felesleges vízre semmi szüksége a szervezetednek. Vízhajtó, méregtelenítő munkájával a vesét is tehermentesíti a DIURERBE® forte, amelynek különleges gyógynövényei egymással szinergiában működve eloszlatják a szövetek között megrekedt folyadékot, ezáltal csökkentik az ödémát.

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® Cink-biszglicinát DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

Natur Tanya® Cink-biszglicinát DUOPACK -10% kedvezménnyel

4 344 Ft
3 910 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 3 910 Ft
OLIVA D3-vitamin Natur Tanya® - 4000 NE Quali®-D aktív D3 szűz olívaolajban Akció

OLIVA D3-vitamin Natur Tanya® - 4000 NE Quali®-D aktív D3 szűz olívaolajban

1 899 Ft
1 699 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 1 699 Ft
FŰRÉSZPÁLMA OLAJ (Szabalpálma, Saw palmetto) DUOPACK, -10% kedvezménnyel 2 X 60 db Akció

FŰRÉSZPÁLMA OLAJ (Szabalpálma, Saw palmetto) DUOPACK, -10% kedvezménnyel 2 X 60 db

11 190 Ft
10 071 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 5 805 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
dodo
Imádom a természet finom kis utalásait ☺♡ Néha kiüti a szemünk a megoldás.
siposdetty
érdekes volt, jók ezek a blogok.
Krizsák Zsuzsanna
milyen érdekes, hogy a növény képek hasonlítanak a szervekre.
Ica
Ez érdekes, elgondolkodtató írás volt, köszönöm.
Hegyesi Kriszti
O.o De jó, ezen még nem is gondolkodtam el soha :)
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.