Főmenü Termékeink
Blog

Fogyókúrázol? Ezen múlhat, hogy eredményes lesz-e!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Minden fogyókúra támogatható, gyorsítható valamilyen természetes módszerrel – de vigyázz, mert lehet, hogy ami másnak hatásos, nálad nem működik. Miért? Lerántom a fátylat a titokról: most végre egyszerűen fényt deríthetsz arra, hogy személyre szabottan neked, milyen segítőtársra van szükséged!

fogyokura-dieta-anyagcsere-serkento-zsiregeto-meregtelenito-bio.jpg
Te hogyan próbálsz lefogyni? Válaszolj magadban erre a kérdésre a megadottakból s máris megtudod, mi az, ami egész biztosan felgyorsítja, felerősíti Nálad a fogyást, hogy minél kevesebb ideig tartson számodra a fogyókúrázás küzdelmes időszaka.

Amit itt találsz, mind garantáltan természetes, gyógynövény alapú, magas hatóanyag-tartalmú és teljes mértékben biztonságos termék. Kivétel nélkül büszke vagyok rájuk, s nem csak a kimagasló és értékes hatóanyagaik okán, hanem mert a gyakorlatban is rengeteg emberen, problémán segítettek már az évek során.

Induljon az önvizsgálat!

Első lépés: válassz 4 fő kategóriából (csupa nagybetűs keretezett csoportok).
Második lépés:
válaszd ki, a főkategórián belül a Rád leginkább jellemző alkategóriát (számozott lehetőségek). Arról sem feledkeztem meg, hogy külsőleg is javasoljak valamit, különösképp, ha fel szeretnéd gyorsítani az eredményeket.
+ a blogom legalján felhívom a figyelmedet egy villámgyors fogyókúrára,
ha éppen a hétvégi bulira, vagy esküvődre szeretnél nagyon gyorsan kedvenc ruhádba belefogyni. Kellemes böngészést!

  RENDSZERESEN EDZEK, ÉS DIÉTÁZOM 

fogyokura-anyagcsere-serkento-zsiregeto-meregtelenito-bio.jpg

1. Sok fehérjét fogyasztok

Fehérje- vagy Paleo diéta követő vagy? Nagyon hatásos, de ügyelni kell a fokozott fehérjebevitel mellett, a fehérjéket (proteineket) bontó enzimek jelenlétére. Erre való az enzimterápia! A Te megfelelő segítőd ez a 3 szabadalommal védett zsírégető, mi több: zsírrobbantó Ananász kapszula.

2. Salátás vagyok

Saláták és zöldségek vannak porondon? Akkor az Acai bogyó koncentrátum a válasz! Segíti a vegán kosztban szereplő növényi cellulózok bontását. Elősegíti a bevitt táplálékokban található tápanyagok fokozott hasznosulását. Salaktalanító, anyagcsere-serkentő és rostjai csökkentik az étvágyat.

3. Vegyesen táplálkozom, de mértékletes vagyok

Amire szükséged van az a Föld egyik legősibb élőlénye: a spirulina. Ezt a Szerves Spirulina tablettát nézd meg! Igazi szupertápanyag, fontos anyagcsere-serkentő, kivezeti a nehézfémeket, méreganyagokat és elősegíti az emésztést.

 RENDSZERESEN EDZEK, DE NEM TUDOK DIÉTÁZNI 

anyagcsere-fogyokura-dieta-serkento-zsiregeto-meregtelenito-bio.jpg

1. Össze-vissza eszem

Csökkentsd az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét Kalory Emergency® tablettával! Ez a nopál kaktuszpor alapú tabletta szabályozza a vércukorszintet, csökkenti a bevitt tápanyagok glikémiás index értékét és fokozza a lebontást. Folyamatosan a zsírégető zónában tart!

2. Lassú az anyagcserém, de a jo-jó effektus nem kell!  

Ne sanyargasd magad, fogyassz inkább szerves anyagokat! Aktív metabolizmus moszattal: az anyagcsere-serkentő Barna alga tablettánál keresve sem találsz jobbat.
Tipp: fokozhatod az eredményt Szerves D3-vitamin bevitellel.

3. Belassultam Én is, meg az anyagcserém is

Ébresztő! Vánszorgás és löttyedtség helyett, itt a Guarana! A Guaranax® Standardizált növényi koffein kapszula óriási energiát és fokozatos fogyást biztosít számodra.

4. Lúgosítani szeretnék

Helyes! - A Tiszta belső = Ragyogó külső! A Puridren Koncentrátum® egy  olyan lúgosító-méregtelenítő főzet, ami megadja ezt Neked, és még a súlyfeleslegből is lefarag. Különösen ajánlom, ha felgyorsult életviteled miatt nehezen találod a munka, a mozgás, a helyes étrend és pihenés közötti egyensúlyt.


 RENDSZERTELENÜL, VAGY EGYÁLTALÁN NEM MOZGOK 
 + ALIG ESZEK, MÉGIS HÍZOK 

serkento-fogyokura-dieta-anyagcsere-zsiregeto-meregtelenito-bio.jpg

1. Hasra és csípőre hízok

Lipo+ Lapos Has béltisztító koncentrátum. Hasra hízol? Puffadsz? Szabd át a legkényesebb testrészt!

2. Combra, lábra hízok + narancsbőrős vagyok

Vaskos lábak, zsíros combok, narancsbőr? Ez mind nyirokpangás! A narancsbőr, és a lábak vizesedése, zsírosodása mindig nyirokpangásra vezethetők vissza. A GambeSlim® nyiroktisztító összetevői, a nyirokáramlást a többszörösére növelik, a szálkás láb ennek eredménye.

3. Turbó fogyás kell nekem!

Csakis egy út van, és ez az alapos nagytakarítás! A természetgyógyászat alapját is képező program - egy lúgosító-méregtelenítő és egy célzott béltisztító - a mindennapi életminőségeden is javít, mindemelett pedig a leggyorsabb módja annak, hogy átalakítsd a tested.

4. Csak a víztől dagadok

Fogyókúra, vízhajtó és salaktalanító DIURERBE® forte tablettával. A tökéletes női test körvonalait nemcsak a zsírpárnák képesek elrontani, hanem a test által feleslegesen elraktározott víz is, amit nem csak puffadás, kellemetlen körérzet és végtagduzzanat kísér, hanem a mérlegen állva súlyfelesleg formájában is jelentkezik.

5. Dédanyám receptjében bízom!

Akkor Almaecet kapszula felturbózva! Ez a kapszula nem más, mint a dédanyáink receptje felturbózva, hiszen őt már extra nagy dózis, egyszerű felhasználás és gyors felszívódás jellemez. Igazán könnyed segítség, ha fogyni szeretnél!


 RENDSZERTELENÜL, VAGY EGYÁLTALÁN NEM MOZGOK 
 + SOKAT ESZEM 

zsiregeto-fogyokura-dieta-anyagcsere-serkento-meregtelenito-bio.jpg

1. Étvágycsökkentés rostokkal!

Ismerd meg a prebiotikus rostok erejét. A Cotifibra Bélradír ivótasakjaiban kivirost, kivi enzim és 7000 mg prebiotikus rost található, ami 3-féle módon is csökkenti az étvágyat!

2. Édességek után sóvárogsz?

Égesd inkább energiává a szénhidrátokat. Szíves figyelmedbe ajánlom a Szerves krómot Ő az a nyomelem, ami javítja a test izomtömeg-zsírszövet arányát, zsírégető hatású, miközben növeli az izomtömeg mennyiségét. A fehérjét izommá, a cukrot pedig energiává alakítja.

3. Étvágycsökkentőt, anyagcsere-serkentőt keresel?

Súlykontroll klorogénsavval! A Szerves Zöldkávébab tabletta nagy dózisban tartalmaz klorogénsavat, hatékony étvágycsökkentő, miközben a test glükóz felvételének megváltoztatása által serkenti az anyagcserét.

4. Jolly Joker kiegészítő

Igyál minden reggel éhgyomorra egy csésze Zöld Kávé Teát! Miért? Mert segíti az egyéb testsúlycsökkentő hatóanyagok felszívódását, miközben önmaga is testsúlycsökkentő.

5. Étvágycsökkentő és zsírégető spray

Inzulin rezisztencia, és metabolikus szindróma esetén a Greenté Spray egyenesen kötelező! Itt egy új hatóanyag, amit zöld teából vonnak ki és röviden EGCG-nek, teljes nevén pedig epigallokatekin-3-gallát-nak hívnak. segít elnyomni az étvágyad, de testsúlycsökkentő munkája a régi zsírlerakódásokat sem fogja kímélni!

 + KÜLSŐLEG JAVASOLT MEGOLDÁSOK MINDEN KATEGÓRIA SZÁMÁRA 

meregtelenito-fogyokura-dieta-anyagcsere-serkento-zsiregeto-bio.jpg

1. Helyi fogyasztó és narancsbőr elleni gél, a chili paprika erejével!

Belobbantja a fogyást! A Chillishape® gél serkenti a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, így a narancsbőrtől és a zsírpárnáktól.

2. Forradalom a kozmetikai iparban!

Narancsbőr? Zsírpárnák? Őssejtekkel robbantjuk! Az Aqua Balance Radossan® őssejtes szérumért  a divatmagazinok és a hollywoodi hírességek egyaránt odáig vannak, mert feszes, narancsbőr mentes, karcsú vonalakat hagy maga után. A DIETALINEA® kilenc perces csodaként hivatkozik erre a cellulitisz elleni szérumra, ami alkalmas bőrcsíkok, striák halványítására is.     

3. Köldökgyertyázás

A Köldökgyertya egy alternatív módszer a fogyás elősegítésére, ami kiválóan kiegészíti, felgyorsítja és tartóssá teszi a fogyókúrád!


  MI VAN HA VILLÁMGYORSAN KELL LEFOGYNI?

bio-fogyokura-dieta-anyagcsere-serkento-zsiregeto-meregtelenito.jpg

Fogyj napi 1 kilót, itt az Expressz Diéta!

Mit kell tenned? Számolj 20-ig! Napi 4 étkezés, 5 napon keresztül, ennyiszer eszel majd az Expressz Diéta étkezést kiváltó ételeiből.  A program hatékonyságát a Harvard Egyetem ellenőrizte, és ajánlja.


Részletesebb leírásokkal szeretnéd átlátni, miért épp ezeket a termékeket ajánlottam? Kattints ide >>>


Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Katona Melinda
Én már az expressz diétá-t várom nagyon! Tvaly nagyon bevált, és nem cska a diéta járt sikerrel, enyhén kezdtem pikkelysömörös lenni. Teljesen rendbe tette.
Krizsák Zsuzsanna
lipo + -t nagyon kedvelem, érdemes kipróbálni

A diurerbéről is sok jót halottam, most ki is próbálom
dolly
most rendeltem zöld kávé teát, még csak egy napja iszom, de már most imádom :)
Cserne
Nagyon sajnálom, hogy pont nincs chilis gél, de legalább van még egy okom hogy kipróbáljam ezt az őssejtes kezelést. Szemezek már vele egy ideje. :)
Tóth Szilvia
Szia @Eszter2!:) Köszi, hogy küldted ezt a linket, na pont erről beszéltem…Az alig eszem mégis hízok típus én vagyok…
Eszter2
Én is a fb-ról kattintottam ide. A Lipo nagyon jó ha hasról akarsz fogyni! Én mindig oda hízom először :(
Jul
A fogyós termékválasztóról kattintottam ide az is nagyon hasznos volt, de ez a cikk is jó! Mert amúgy ez tök igaz, hogy nem elég csak azt eldöntetni hogy akkor most hú de lefogyok, hanem az is kell hozzá hogy tud milyen vagy alkatilag meg hogy mire van szükséged.
Krizsák Zsuzsanna
ezek közül próbáltam már a : chili gélt és a diurerbét, azokkal nagyon elégedett voltam
Kozma Botond
Nagyon hasznos tanácsok, köszi!
Boloka
Kipróbálom!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.