Főmenü Termékeink
Blog

5 diétás köret krumpli és rizs helyett, amitől jól is laksz!

Unod a zöldsaláta, grillezett zöldség és répa hármasát? Íme, néhány köretnek való alternatíva, ami egészséges és még fogyhatsz is vele. Ezek a köretek nemcsak finomak, de zsírégetők és laktatók is egyben, tehát gyakorlatilag éhezés nélkül fogyhatsz velük, ha betartod a mértékletesség szabályait.

dietas-koret-rizs-helyett.jpg

1. Lúgosító kásaköles,
honfoglaló őseink alapétele

Dr. Natur étkek. Prémium hántolt kölesVízhajtó, segít karcsúsítani a derekat, erősíti az immunrendszert, és még meg is szépít! Nem véletlen őt ajánlom helyettesítőként: régen ez a növény jelentette a fő gabonát hazánkban, de a krumpli és a rizs kiszorította, pedig tápértékben és az egészségre gyakorolt jótékony hatásában megelőzi a később beérkező növényeket. Ismerd meg jobban ezt a kiváló gabonafélét alaposabban! >>>

köles,kásaköles, köles receptek

2. Gluténmentes pohánka,
tatárka: azaz hajdina

Dr. Natur étkek. Prémium, Hajdina. Szintén ősi élelmiszereink egyike a hajdina, amely a fogyókúrás étrend egyik alapköve lehet a te esetedben is. Roppant olcsó, nagyon laktató, kiváló fehérje-, vitamin- és ásványianyag-forrás!hajdina-vasarlas-hajdina-recept.jpg

3. Gluténmentes, lúgosító indiánköles magok,
azaz a Quinoa

Dr. Natur étkek. Prémium Quinoa. A dél-amerikai gabona olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő anyagcsere-folyamatokhoz, köztük a zsírok és a szénhidrátok lebontásához. Kiváló gluténmentes, lúgosító, anyagcsere-serkentő, diétás köret!

quinoa-iniankoles.jpg

4. Bulgur: hántolatlan búzatöret,
vagy más néven törökrizs

Dr. Natur étkek. Prémium Bulgur. „Harapós” rizs: egészséges, finom és fogyhatsz vele! Magas a rosttartalma és alacsony a zsírtartalma, ráadásul olyan fontos anyagok forrása, mint az A-vitamin, a foszfor, a vas és a magnézium - utóbbi kettő különösen fontos az optimális anyagcsere-működéshez, anyagcsere-serkentő hatáshoz. Töltelékekhez, salátákhoz, zöldséghez vagy mártásokhoz is adható, de húsok köreteként is fogyaszthatod.

bulgur-elkeszitese.jpg

5. Kuszkusz: a leggyorsabban,

legegyszerűbben elkészíthető köret

Dr. Natur étkek. Prémium Kuszkusz. Ez a vicces nevű étel tulajdonképpen apró szemű, szárított és előpárolt durumbúza. Enyhén édeskés ízű, és könnyen felszívja a hozzáadott egyéb összetevők ízét, tehát könnyen ízesíthető. Elkészítéséhez semmi más nem kell, mint forróvíz, amivel nyakon öntve percek alatt megdagad minden egyéb művelet nélkül. A rosttartalma magas, nincs benne sem zsír, sem cukor, viszont kiváló természetes szelénforrás.

kusz-kusz1000.jpg

+ 3 Tipp: Béltisztító magok, amik kipucolják a beleket!

1. Lenmag: sütésre, főzésre,
teának, külsőleg, belsőleg!

Dr. Natur étkek. Prémium, étkezési lenmag. Ez a barna kis magvacska az egyik legjobb zsírégető, anyagcsere-serkentő élelmiszer, amit fogyaszthatsz. Legegyszerűbben pedig nyersen a reggelidbe keverve tudod a szervezetedbe vinni a vitaminnal, esszenciális zsírsavakkal teli magokat.

lenmag2.jpg

2. Chia mag: azték zsálya,
ami turbó üzemmódba kapcsol!

Dr. Natur étkek. Prémium Chia mag. Ez az egyre népszerűbb kis magocska úgy képes növelni ételeid rosttartalmát, hogy közben a kalóriaszámon semmit nem emel. Laktató kiegészítő, amely segít megszabadítani a túlsúlytól!

Chia mag, azték zsálya, chia hatása, chia felhasználása, chia receptek

3. Gluténmentes, paleo útifű maghéj, psyllium

Dr. Natur étkek. Prémium Útifű maghéj. A rostszegény étrend a gátja a fogyásnak. Ezzel tudsz gyorsan leszámolni, ha már reggel egy jó adag útifűmaghéjat keversz a joghurtodba. Áldásos hatását ráadásul nemcsak az alakodon, de a bőrödön is észre fogod venni, ugyanis belülről teszi azt ragyogóvá!

Útifű maghéj, Psyllium - Gluténmentes, paleo termék.

Kisebb egyensúlyvesztésnél igaz Hippokratesz mondása: „Étked legyen orvosságod, táplálékod gyógyszered!” Ha azonban nagyobb egyensúlyvesztésről van szó, akkor olyan természetes tápanyagokra, étrend-kiegészítőkre van szükséged, amelyek koncentráltan, kiváló felszívódással, biohasznosulással tartalmazzák a növények hatóanyagait.

A béltisztítást illetően két ilyen kiváló terméket is ismerek, amelyek közül bátran választhatsz, mert garantáltan működnek:

1. Cotifibra Bélradír. Kiálló hasfal, úszógumik, szélsőséges emésztési zavarok? Iratkozz be a béltisztítás magasiskolájába!

2. Lipo+ Koncentrátum®. Termékek: Lipo+ Lapos has kúra!

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Dr. Natur étkek. Prémium Chia mag (azték zsálya). - Kapcsold tested turbó üzemmódra! 200 g Akció

Dr. Natur étkek. Prémium Chia mag (azték zsálya). - Kapcsold tested turbó üzemmódra! 200 g

1 449 Ft
1 159 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 1 159 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
dobosterike
szinte mindet használom. kiváló minőség mindegyik szeretjük őket
Juhász Anita
a köles is:)
Szabóné Julcsi
a bulgur, nagyon jó
B.Orsi
nekem a dietetikus ajánlotta ugyanezeket
Tóth Szilvia
A bulgur nagy kedvenc lett, köszi a tippet!
dolly
a kuszkusz sztem állati praktikus. szoktam munkahelyemre bevinni kis dobozban, a teakonyhában is el tudom készíteni frissen, csak egy vízforraló és egy bögre kell hozzá!
Akos_38
Megmutattam az asszonynak is :-) Azt mondta simán tud ezekkel főzni nekem.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.