Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Hajhullás? vagy csak szeretnéd, hogy gyorsabban nőjön a hajad?

A Bio Silica® kapszula gyulladáscsökkentő kénes aminosavakat, ásványi anyagokat, antioxidáns flavonoidokat, a haj gyökerének földágyához nélkülözhetetlen kollagént, csalán kivonatot és természetes, könnyen felszívódó, mezei zsurlóból nyert szilícium vegyületeket (kovasavat) tartalmaz.

Próbáld ki a szerves anyagok erejét!

Az összetevők egyszerre több kiváltó okot is kezelnek. ❤A hajhagymákat tápanyagokkal látják el és fokozzák a keratin képződést. (Ez nem csak a hajhullás ellen hatékony fegyver, de a hajnövekedést is serkenti). Javítják a haj szerkezetét, szabályozzák a fejbőr pH-értékét, megakadályozzák a haj szárazságát, törékenységét. Együttesen építik újjá a sérült szöveteket, és csökkentik az öregedés jeleit.

Bio silica® - szépségfegyver, modern nőknek és férfiaknak!

A termék segít rugalmasan tartani a kötőszöveteket és a vérereket, valamint elősegítik a szőrtüszők regenerálódását. A legfontosabb bioaktív hozzávalók optimális összeállításával egy olyan szépségvitamint kaptunk, amit biztonsággal és sikerrel alkalmazhatsz hajhullás, hajnövekedés serkentés, bőrszépítés és körömerősítés céljából. A szerves szilícium szerkezeti eleme a kötőszövetnek és csontozatnak, eredményes a szőrtüszők gyulladása esetén.

A megkomponált összetevő lista felel azért is, hogy a kémiai reakciók megfelelő helyen és sorrendben történjenek. A készítményt férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják!

  • Hajhullás
  • Hajnövesztés
  • Haj, bőr - és körömszerkezet javítása
  • Csontképződés
  • Szőrtüsző regenerálódás

Miért hullik a haj?

A külsőnk egy kivetítő! Minden bennünk zajló egyensúlyvesztés a külsőnkön is megmutatkozik, valójában a szervezet segély-kiáltása, hogy sejtszintű biokémiánk kedvezőtlen irányt vett. Az egyensúlyvesztés hátterében tápanyaghiány áll, annak okaként azonban nem csak a helytelen táplálkozás vehető elő, hanem a kedvezőtlen lelki folyamatok, a környezeti ártalmak vagy éppen a mozgásszegény életmód és alacsony folyadékbevitel is. A hajhullás tünet, a bőrproblémák tünetek, a körömtöredezés tünet, az elhízás tünet…
…ha tüneteinket nem kezeljük, akkor azok betegséggé formálódnak. Figyelj tested jelzéseire!

Hatóanyag a napi adagban 2 kapszula RDA* %
Zsurló kivonat 400 mg  
amiből szilícium-vegyületek 75 mg  
Csalán kivonat 200 mg  
Hidrolizált Kollagén fehérje 100 mg  
L-metionin 200 mg  
L-cisztin 100 mg  
Vitaminok    
E vitamin 12 mg 100%
Tiamin  1,1 mg 100%
Riboflavin  1,4 mg  
B6 vitamin 1,4 mg  
Niacin 16 mg 100%
Pantoténsav 6 mg 100%
C-vitamin 80 mg 100%
Folacin 200 mcg 100%
Biotin 50 mcg 100%
B12 vitamin 2,5 mcg 100%
A vitamin 800 mcg 100%
D vitamin 5 mcg 100%
Cink 15 mg 150%
Réz 1 mg 100%


Felhasználási javaslat:
Napi kétszer egy kapszula, lehetőleg étkezés után.
Kiszerelés: 30 kapszula
OÉTI: 8855/2011

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 3245 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2163 Ft -ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.