Termékeink Főmenü
Termékek

beta SOLAR®- Napozóvitamin Világszabadalommal! Bőr-és szemek védelme, egyenletes és tartós barnaság.

Cikkszám: 5901330025860
Készlet információ: Rendelhető
2 970 Ft
Bővebben a termékről

Világszabadalommal védett napozóvitamin!

A beta-SOLAR® 2 szabadalmat, 3 speciális formulát, és 14 komponenst egyesít!

És aki azt gondolná, hogy ez csupán egy szimpla napozóvitamin, az nagyon téved. Ugyanis az áhított csokibarna bőr elérésén túl, gondoskodik a bőr és a szemek védelméről is, olyannyira, hogy az összetevőket, különösen a zöld teából kivont EGCG nevű antioxidánst melanóma ellenes fellépés jellemzi. Ezen tulajdonságok pedig nem elhanyagolhatók a napjainkra jellemző extrém ibolyántúli sugárzás okán.

Nagy mennyiségű EGCG

Ez a hatóanyag, amit zöld teából vonnak ki, a melanóma (bőrrák) elleni védekezés fontos antioxidánsa. Napozás, szoláriumozás mellett mindenképp javaslom ezt a kiegészítőt, de akár önmagában is használható, hiszen a bőr színén, tónusán napozás nélkül is javít! Sokszor szépségvitaminként is ajánlom fogyasztását. A beta-SOLAR® karotinoid összetevői azonban nem csak a bőr, de szemeink védelmében is óriási szerepet játszanak.

Soha ne égj le!

Sajnálatos módon az emberek még mindig nem veszik elég komolyan a napfürdőzés veszélyeit. Ha jót akarsz magadnak, akkor soha ne égj le! - mert a bőr nem felejt. A melanómák, vagyis bőrrákok kialakulásának száma évről-évre nő. A világos bőrűek és kék szeműek fokozottan kell, hogy ügyeljenek, nekik még napfürdőzés sem kell ahhoz, hogy leégjenek, ha nem ügyelnek szabadban töltött sétájuk közben a megfelelő ruházatra és fényvédőkre.

A fényvédő krémek és olajok pedig ellehetetlenítik a D-vitaminhoz való hozzáférést. Ennek a vitaminnak a hiánya pedig tovább kedvez a bőrrák kialakulásának. Ördögi körök ezek. Ma, ha tetszik, ha nem, védekeznünk kell a napon, és ehhez bizony ez a Világszabadalommal védett napozóvitamin tökéletes választás.

beta-SOLAR® - 2 szabadalom a termékben

  1. ALBION® - Világszabadalom ami garantálja a hatóanyagok sejtszintű felszívódását, amit a kelátkötésű, szerves ásványoknak köszönhetünk.
  2. PureWay-C® - Egy szabadalmaztatott formula, ami kolloidális C-vitamint jelent citrus bioflabvonoidokkal, és mely termék hatóanyagainak biohasznosulását növeli.

beta-SOLAR® - 14 komponens, amit 3 csoportba gyűjthetjük:

  1. Barnulást elősegítő hatóanyagok - a barna bőr megszerzéséért és megőrzéséért

  2. Bőr- és szemvédő antioxidánsok - az UV sugárzás és a szabadgyökök elleni védelemért, beleértve a melanóma, azaz bőrrák elleni prevenciót

  3. Hidratáló, öregedést gátló anyagokat a rugalmas és feszes bőrért.

De, hogy jön ide a bőrrák?

A bőr a legnagyobb és (nyilván) a legszembeötlőbb szervünk. Életünk során a legtöbb embert elfogja a vágy, hogy valamilyen módon javítson a kinézetén, akár a pattanások enyhítésével, a ráncok elsimításával, az anyajegyek eltüntetésével, vagy csak a bőr egészségesebb és vonzóbb kinézetének elérésével. Bizonyos antioxidánsok megelőzhetik a bőrproblémák egy részét, ideértve a bőrrákot is, mert utcaseprő módjára eltüntetik a szabad gyököket.

A szabad gyököket a nap ultraibolya sugarai okozzák, és rendkívül bizonytalan molekulák, amelyeknek elektronokra van szüksége, hogy stabilak maradjanak. Amikor a szabad gyök elvon egy elektront egy szomszédos molekulától, akkor az a molekula válik szabad gyökké. Ez olyan láncreakciót indít be, amely masszív károsodást okoz a sejtekben.

A tudósok úgy vélik, hogy a szabad gyökök szinte az összes ismert betegség kiváltó okai között ott vannak, a szívbetegségtől az ízületi gyulladáson és a rákon át a hályogig. A szabad gyökök a fő bűnösök az öregedés folyamatában is. Az antioxidánsok pontot tesznek a szabad gyökök által elindított, veszélyes láncreakció végére. A szervezetnek ugyan van saját, természetes antioxidáns-forrása, viszont ezek a napi oxidatív nyomástól lemerülnek, és ezért folyamatosan fel kell tölteni őket. A szervezetünknek ilyen erősítést adhatunk antioxidánsokban gazdag kiegészítőkkel.

Melanóma elleni antioxidáns az EGCG

Ezt a katekineknek nevezett flavonoid-típust, a zöld teából vonják ki, hiszen a fő katekin a zöld teában az úgynevezett epigallokatekin gallát (EGCG), amely különösen hatékonyan védi meg a sejtek DNS-eit a szabad gyököktől.

Ez az erőteljes zöldtea-kivonat bizonyítottan megelőzi az ultraibolya sugárzás okozta bőrrák kialakulását, ahogy gyulladáscsökkentő és rákellenes hatásaival segít megelőzni a bőr tumorjainak megjelenését és kifejlődését. Arra kell csak figyelni, hogy a napi adagban legalább 25mg standardizált EGCG kivonat legyen! A beta-SOLAR® - ban  50mg zöld tea kivonatból, 55% EGCG kivonatot találsz standardizálva, ami 27,5 mg-nak felel meg a napi adagban. 

Ez egy erős antioxidáns, ami véd a szabad gyökök és az UV sugárzás ellen. Elősegíti a barnulást illetve annak megőrzését. Hidratálja, rugalmasan és tónusosan tartja bőröd.

Egészséges és szép csokibarna bőr

A beta-Solar® a legjobb minőségű összetett formula, koncentrált összetevőkkel. A bőr gyorsabban eléri az egészséges, sötétebb árnyalatot, így kevesebb ideig lesz kitéve a nap káros sugarainak. A kapszulában megtalálható karotinok egyidejűleg működnek a káros ultraibolya sugarak szűrőiként és a leégés gátlóiként is. Ugyanakkor a formula nap és szolárium használat nélkül is alkalmazható, hogy hófehér színünket kicsit csábítóbb árnyalatra cseréljük.

A legaktívabb antioxidánsok alkotják, melyek a bőr minden részét védik a napozás káros hatásai ellen. Ráadásul a benne található hialuronsav segít a bőr párologtatásában, így az kisebb mértékben veszít ellenálló-képességéből és rugalmasságából.

A beta-Solar®  összetevői aktívan hozzájárulnak:

  • a barnulás folyamatának felgyorsításához
  • a bőr barnaságának megőrzéséhez
  • a bőr természetes védekező-képességéhez az UV-sugarak ellen
  • a szabad gyökök káros hatásának kivédéséhez
  • a bőr kiszáradásának megakadályozásához

Hogyan barnul a bőrünk?

A bőrszín változása a napozás hatására egy természetes védelmi reakció. A szervezet így védekezik a leégés és az ultraibolya sugarak ellen. A bőr roppant összetett szerv, sokféle sejtből épül fel a szerkezete, többek közt a figyelemre méltó melanocitákból. Ezek termelik a melanint – azaz a pigmentet, ami a napozás utáni csodaszép aranybarna bőszínért felelős.

Barnulás – a védelem napernyője

A melanociták melanint termelnek az ultraibolya sugarak (főleg az UVB) hatására, amik a napfényben természetesen megtalálhatók. A melanin olyan pigment-sejt, ami képes az UV-sugarak semlegesítésére. Ennek köszönhetően a bőr magától is tud védekezni az ultraibolya sugárzás és a leégés ellen.

A napozás lehet veszélyes is?

A túlzásba vitt napozásnak csúnya következményei lehetnek, még betegségeket is okozhatnak. Különösen veszélyes a többszöri leégés, hogyha a bőrt többször egymás után tesszük ki a nap vagy a szolárium káros hatásainak, mindenfajta védelem nélkül. A hosszantartó napozás megfelelő óvintézkedések nélkül a bőr kiszáradásához vezet, az ultraibolya sugárzás pedig csökkenti a kollagén szintjét, ami a bőr szerkezetének fenntartásához kell. A túlzásba vitt szoláriumozás vagy napfürdőzés tehát öregíti a bőrt, az veszít ellenálló-képességéből és rugalmasságából.

Barnulás - Hogyan gyorsíthatnám fel?

A bőrünk színét meghatározó festékanyag: melanin. A beta-Solar® olyan természetes, komplex összetevőkből áll, amelyek aktívan közreműködnek a bőr barnulásának meggyorsításában. Az összetevők együttes hatása, a karotinoid vegyületek és az L-tirozin segít a természetes és hosszan tartó barna bőrszín elérésében. A karotinoidok – béta-karotin, astaxantin, likopin és lutein – a természetben együttesen elforduló festékanyagok, amik megtalálhatók a gyümölcsökben, zöldségekben, a halban és a kagylóban, és az intenzív, ragyogó bőrért felelősek.

Elfogyasztásuk után felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, így szűrik ki a bőrt érő káros sugarakat, vonzó, sötét színt okoznak, és így növelik a napozás eredményességét. Az L-tirozin olyan aminosav, amely közvetlenül részt vesz a melanociták melanin-termelésében. A gyönyörű barna és egészséges bőr elérését a melanin termelő L-cystein és L-tirozin növényi aminosavak biztosítják különböző enzimatikus reakció által. A folyamathoz nélkülözhetetlen a szabadalommal védett kelát kötésű réz, C-és E-vitamin jelenléte, akik a megfelelő enzimműködés mellett részt vesznek a bőr sejtjeinek kialakításában. Csak ezeknek az összetevőknek a megfelelő mennyisége képes a melanin szintézisére, hogy a bőr színe egyenletesen változzon meg.

Védelem - Hogyan napozzak biztonságosan?

Az beta-Solar® olyan hatóanyagok összetétele, amelyek létfontosságúak a napozás mellékhatásainak leküzdésében. A melaninok és a festékanyagok mellett a bőrünkben napozás alatt rengeteg szabad gyök termelődik. Romboló hatással vannak a bőr szerkezetére és működésére, és ami még rosszabb, idő előtt öregítik és betegségeket is okozhatnak. Az zöldtea-kivonat erős koncentrátuma aktív polifenoljai, különösen az EGCG-katekin (az egész kivonat 55%-a) nem mindennapi hatásossággal veszik fel a harcot a szabad gyökökkel, így védve a bőrt azok káros hatása ellen. Hatásukat bizonyítottan a leggyorsabban és a legkönnyebben a C-vitamin és a zsírsav-metabolitok egészítik ki.

A PureWay-C® nem csak egy erős antioxidáns. Tudósok bebizonyították, hogy hatékonyabban gyorsítja a bőr sérüléseinek gyógyulását, mint a C-vitamin más formái, és több kollagén szintézisre is képes. Ez megakadályozza a bőr feszességének és rugalmasságának elvesztését, mert a kollagén olyan fehérje, amely a bőr teljes szerkezetét integrálja.

Összetevők: 

Hatóanyag a napi adagban: 1 kapszula RDA %
Barnulást elősegítő anyagok:    
Béta karotin 15 mg  
Astaxanthin 2 mg  
Likopin 1 mg  
Lutein 2 mg  
L-tirozin 100 mg  

Bőrvédő antioxidánsok:    
Zöldtea kivonat: 50 mg  
98 % polifenol 49 mg  
80 % katekin 40 mg  
55 % EGCG 27,5 mg  

Pure Way-C mikrokapszulázott L –aszkorbinsav és citrus bioflavonoidok 88,9 mg  
ebből c-vitamin 80 mg 100%

E- vitamin 12 mg 100%
Cink 10 mg 100%
Mangán 1 mg 50%
Réz 1 mg 100%
Szelén 27,5 mcg 50%
L-cisztein 10 mg  

Hidratáló anyag:    
Hialuronsav 1 mg  


*RDA%
* A zöld teában található katekin egy flavonoid típusú antioxidáns, az úgynevezett epigallokatekin gallát (EGCG), mely hatékonyan védi meg a sejtek DNS-eit, semlegesíti a szabad gyököket, gyulladáscsökkentő és rákprevenció része. Ez a tulajdonság legalább 50% EGCG tartalom esetén valósul meg.

Felhasználási javaslat: napi egy kapszula, étkezés után      
Kiszerelés: 20,4 g / 30 kapszula
OÉTI: 8804/2011

Részletesebben:

Napozás nélkül is lehet barna a bőr? >>>

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
P Anna
2017.01.12 11:17
5/5
klassz!!! Azelőtt nem is hallotaam hogy van ilyen de most elkezdtem szolizni és ahhoz vettem meg és milliószor gyorsabban barnulok és most végre tetszik a szinem is, nincs az a sárgás árnyalata a bőrömnek.

Két hét szedés és heti két 6 perces szoli után most ott tartok, hogy szerintem elég lesz kéthetente egyszer szoliznom mert így is barna vagyok. Ja, és kencét sem kell hasznélni mellette és nem égek le.
Aczel Annamari
2016.12.05 09:06
5/5
egyetértek, szolárium mellé nagyon hasznos
Bors Erzsébet
2016.10.24 09:11
5/5
szolárium mellé is nagyon jó
Szakály L. Éva
2016.09.09 10:24
5/5
Bár utószezonban megyünk Horvátországba, nagyon félek a leégéstől, viszem a naptej mellé!
Nagy F. Andi
2016.08.01 09:24
5/5
Eddig nagyon féltem az erős naptól, de nagyon irigyeltem azokat, aki csokibarnára sültek. Kerestem valami hatékonyat és kíméleteset, ami ráerősít a napozószerre. Megtaláltam!
sylvia
2016.06.15 09:27
5/5
mélyebb és tartósabb lett a barnaságom. egész nyáron szedni fogom! köszönöm az ajanlast
joe
2016.06.14 09:32
5/5
Elég fehér a bőröm és az biztos hogy mióta szedem sokkal szebb és barnább lett, szóval elégedett vagyok vele teljesen.
Miklósi Adrienn
2016.06.08 14:46
5/5
Imádom! télen is szedem hogy szebb szinem legyen, ilyenkor meg pláne szuper!! sokkal kevesebbet kell napoznom ugyanis. a múltkor egy kolléganőm jött vissza egy hét horvátból és barnább voltam mint ő .-))
Simon Edina
2016.06.01 09:11
5/5
Utazunk Horvátba a jövő héten , de én már el kezdtem szedni :)
fehérkati
2016.05.26 09:24
5/5
Sokkal gyorsabban és szebben barnulok amióta szedem!
Hegyesi Kriszti
2016.04.15 16:41
5/5
Napozashoz meg nem probaltam , de szolariumhoz nagyon szuper , ajanlom mindenkinek!
annacska
2016.04.15 13:18
5/5
Kel mellette napozni, úgy viszont kiváló
eszter
2016.04.07 15:15
5/5
Én is akarom! Már rendeltem is belőle. A barátnőm már szedi és totál látszik rajta.
Jul
2016.03.23 15:35
5/5
Jé, van ilyen? tuti kipróbálom, mert eléggé parázok a naptól mostanában.
zsanci
2016.03.02 11:41
5/5
Nekem napi 2 kapszulával szedve még jobban látszik mint egyel. :)
r_andi
2016.03.01 10:55
5/5
Nagyon érzékeny abőröm, idén betárazok a nyárra belőle.
Zsanett
2016.02.04 13:29
5/5
Nagyon szuper, a mi baráti társaságunk egy az egyben béta solar fun! :-) Mi már kitapasztaltuk, hogy ha az első 4-5 nap nem egyet, hanem kettőt veszel be belőle (egyiket reggel másikat este) , nagyon gyorsan megmutatja mit tud. Én csak egyszer mentem el ezidő alatt csokiszoliba és már ennyi idő alatt isteni szép lett a színem,,. Most már csak napi egyet szedek belőle, és 10 naponként megyek egyet szolizni. Abszolút elégetettek vagyunk vele!