Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Zöldborsó. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011768
Készlet információ: Rendelhető
490 Ft
Bővebben a termékről

BIO ZÖLDBORSÓ CSÍRÁZTATÁSHOZ

A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók, koleszterin-csökkentők, vérnyomásszabályzók és szíverősítők. Rákblokkoló anyagokat tartalmaznak és rákmegelőzők. Jelentős vasforrások.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-5 nap
Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható.
Kiszerelés: 90gr  

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Szalkai Márta
2016.10.07 09:18
5/5
Ez a zöldborsó csíra nagyon bejött, kipróbálom atöbbi csirát is majd.
Hetesi Andi
2016.09.30 13:33
5/5
szia
a rukkola is nagyon jó, de igázából szerintem mindegyik megér egy próbát :)
Kovács L. Tina
2016.09.30 13:30
5/5
nagyon szeretek csíráztatni, itt akkora a választék, hogy nehéz választani. Ezenkívül mit ajánlatok még? Köszi...
_erika
2016.08.10 11:19
5/5
imádja az egész család,finom és egészséges termék.
Salsa
2016.07.14 12:16
5/5
Nyammmi! frissen fejtett zöldborsóval keverve olyan finom, hogy sírsz…
Hegyesi Kriszti
2016.03.10 12:57
5/5
Imádom azösszes csírát, de talán ez a kedvencem.