Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Vöröskáposzta. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011300
Készlet információ: Rendelhető
490 Ft
Bővebben a termékről

BIO VÖRÖSKÁPOSZTA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Fekélygyógyító vegyületet, U-vitamint tartalmaz, gyulladáscsökkentő. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító. Kalciumtartalma megegyezik a tej kalciumtartalmával, azzal a különbséggel, hogy ez valójában hasznosul is.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 4-6 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.
Kiszerelés: 12gr

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
nolen
2016.11.22 16:05
5/5
A vöröskáposzta meg a zsázsa aminek csíráztatása minidg jól szokott sikerülni.
nolen
2016.11.22 16:05
5/5
A vöröskáposzta meg a zsázsa aminek csíráztatása minidg jól szokott sikerülni.
méryke
2016.10.10 13:37
5/5
szeretjük!
dinaedina
2016.10.03 09:09
5/5
már úgy néz ki a konyhám, mint egy kis erdő :) nagyon jók ezek a csirák
Andi_
2016.09.07 12:41
5/5
az első helyen áll nálam a vöröskáposzta csíra. minidg jól szokott sikerülni és szeretem is. bármilyen salátát kutyulok ez biztosan megy bele.
magdus
2016.08.09 11:02
5/5
Vöröskáposzta mániás vagyok, csírában is ez a kedvencem! :)
Veraio
2016.08.03 13:05
5/5
lédús, ugyanakkor ropogósan rágnivaló, nem olyan, mint mondjuk egy saláta.
Gábor bá
2016.03.14 09:11
5/5
Hétvégére fognak kihajtani a kis csírák, remélem kitart addig, amíg megérkezik hozzátok az újabb szállítmány ;)