Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Szójabab. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011379
Bővebben a termékről

BIO SZÓJABAB CSÍRÁZTATÁSHOZ

Tartalmazza az összes nélkülözhetetlen aminosavat, tehát teljes értékű fehérje. Emellett magas az E-vitamin, réz, cink és lecitin tartalma, de jól felszívódó kalcium, vas és D-vitamin is van benne. A hosszú, ropogós csíranövények nyersen a legízletesebbek.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 24 óra (12 óra után cserélni rajta a vizet)
Öblítés: naponta 3-6-szor
Csíráztatási idő: 4-5 nap
Hűtőben jól megszáritva 2 hétig is eltartható.
Kiszerelés: 90gr  

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Csegedi Dalma
2016.11.11 09:11
5/5
Egy éve folyamatosan csíráztatok, nagyon élvezem. :)
dolly
2016.10.03 09:27
5/5
csökkentetni akarom a húsfogyasztásomat, és kitaláltam, hogy szójával fogom helyettesíteni, és ha már helyettesítem az elejétől én akarom nevelni a növényt, ami végül a tányéromra kerül. úgyhogy ide vele!:)
ibike
2016.09.01 14:07
5/5
Egyik legjobb!!
Agnes_
2016.08.08 14:06
5/5
Minden nap esszük, folyamatosan csíráztatjuk otthon mi is.
Bszaby
2016.08.02 11:28
5/5
Tényleg finom, mindenkinek ajánlom!
Egri Erzsébet
2016.07.19 09:54
5/5
Kínai ötfűszeres ételek köretéhez tettem a csírákat. Isteni finom és gyönyörűséges!!!!!
Leo
2016.03.14 15:08
5/5
Nagyon sok csírát eszek, mert vegán vagyok. Otthon, a vendégszobában négy csíráztató "toronyban" hajtanak a kis drágák, az egyikben csak a GEo-s magokat tartom. nagyon jók! :)